Álterror és Fradi-bukta

Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül
A 2012-ben és 2013-ben is tornagyőztes Viktorija Azarenka kiesett az Australian Openen, a férfiaknál létrejött a Federer-Nadal elődöntő Brazíliában újabb vb-stadion miatt áll a bál, a MOB szerint kamu volt a terrorfenyegetés. Egykori válogatott focisták segíthetnek a magyar utánpótláson, a Fradi pedig nem tudta legyőzni NB II-es ellenfellét. A szerdai sporthírek egy helyen.
09:09
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Kiesett a női címvédő is Melbourne-ben

A nőknél sem lesz címvédés az év első Grand Slam-tornáján, az Australian Openen, Viktorija Azarenka ugyanis három játszmában kikapott Agnieszka Radwanska ellen.

A lengyel játékos már az első szettben is jelezte, hogy ott akar lenni az elődöntőben, azt ugyanis 6:1-re nyerte meg, miközben Azarenka nagyon sokat rontott. A tornát 2012-ben és 2013-ban is megnyerő Azarenka a második szettben nagyot harcolt, és 7:5-tel egyenlített, a harmadik elején azonban egyből elvesztette az adogatását. Innen pedig Radwanka nem engedte ki a kezéből az irányítást, és 6:0-val harcolta ki pályafutása első melbourne-i elődöntőjét.

Ellenfele a szlovák Dominika Cibulkova lesz, aki mindössze három játékot engedélyezett a román Simona Halepnek.


Australian Open, nők, negyeddöntő:
A. Radwanska (lengyel, 5.) – Azarenka (fehérorosz, 2.) 6:1, 5:7, 6:0
Cibulková (szlovák, 20.) – Halep (román, 11.) 6:3, 6:0

09:12
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Nadal és Dimitrov három órája küzdenek

A világelső Rafael Nadal a Roger Federer utódjának kikiáltott bolgár Grimor Dimitrovval játszik az elődöntőbe jutásért Melbourne-ben. Az első szettet 6:3-ra nyerte a bolgár, majd Nadal 7:6-tal egyenlített. A harmadik játszmában Dimitrovnak több szettlabdája is volt, de Nadal végül rövidítésben behúzta a szettet.

09:14
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Vészhelyzet a vb-stadionnál

Ha a curitibai stadion fenntartói február 18-ig nem tudják garantálni, hogy a létesítmény elkészül a nyári brazíliai labdarúgó-világbajnokságra, a város nem adhat otthont mérkőzéseknek.

A 43 ezer férőhelyes Arena da Baixada jelenleg mintegy 90 százalékban van készen, holott már decemberben át kellett volna adni. A nemzetközi szövetség (FIFA) főtitkára, Jérome Valcke arra figyelmeztetett, hogy elvehetik a vb-találkozók rendezési jogát Curitibától.

"A munkálatok nem késésben, hanem nagyon nagy késésben vannak. Ha nincs stadion, nincs hol mérkőzést játszani. Ez vészhelyzet" - mondta Valcke.  A brazil sportminiszter, Aldo Rebelo megígérte: a kormány minden erejével azon lesz, hogy időben elkészüljön az aréna, és elkerüljék a kizárással együtt járó szégyenkezést.

Joseph Blatter, a FIFA elnöke két hete beszélt arról, hogy nem emlékszik egyetlen rendező országra sem, amely ennyire le lett volna maradva az előkészületek terén, mint az idén házigazda Brazília. Brazíliában a 12 stadion közül hatban nem tudták tartani a FIFA által meghatározott december 31-i "végső" határidőt sem. Az érintett városok: Curitiba mellett Sao Paulo, Porto Alegre, Cuiabá, Natal és Manaus.

09:16
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Nadal brékelt

A negyedik szett második játéka tízpercesre nyúlt, és a végén Nadal örülhetett, aki elvette Dimitrov adogatását, majd hozta a sajátját, így 3-0-ra vezet. Dimitrov a harmadikban 1-4-ről is képes volt visszajönni, úgyhogy még ez sem lefutott.

A meccset az Eurosport élőben közvetíti, hogy mik lesznek még a tévében, arról itt olvashat.

09:24
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Kezd elfogyni Dimitrov

Nadal ugyan a bal tenyerén lévő csúnya vízhólyag miatt ápolást kért, de így is ő tűnik frissebbnek, ami persze nem meglepő, mindig is híres volt a kiváló erőnlétéről. A bolgár ugyan végre feliratkozott a táblára a negyedik szettben, de a spanyol már 4:1-re vezet.

09:30
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Durant elképesztő formában

Az Oklahoma Cityt erősítő Kevin Durant 46 pontot szórt a vendég Portlandnek az NBA legutóbbi játéknapján, ezzel sorozatban nyolcadik meccsén jutott el legalább 30 pontig, ami karriercsúcs.

eredmények:
Brooklyn Nets – Orlando Magic 101–90
Miami Heat – Boston Celtics 93–86
New Orleans Pelicans – Sacramento Kings 97–114
Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers 105–97
Utah Jazz – Minnesota Timberwolves 97–112

09:39
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Nadal befejezte

46 perc alatt megnyerte a negyedik szettet 6:2-re, és ezzel bejutott az elődöntőbe, Grand Slam-tornán ez a 22. alkalom, hogy a négybe került. Az ellenfele a Roger Federer-Andy Murray meccs győztese lesz. A csúcsrangadó 9.30-kor kezdődik.

Australian Open, férfiak, negyeddöntő:
Nadal (spanyol, 1.) - Dimitrov (bolgár, 22.) 3:6, 7:6 (7-3), 7:6 (9-7), 6:2

09:49
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Komolyan kell venni a terrorfenyegetést

'Komolyan kell venni az ilyen üzeneteket. Az illetékesek feladata, hogy eljárjanak az ügyben" - mondta az MTI-nek Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, miután ismeretlenek terrorcselekménnyel fenyegetőztek, amennyiben a magyar sportolók szerepelnek a téli olimpián.

Az esetről bővebben itt olvashat.

10:15
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Rooney: Real?

A Daily Telegraph és a Times is azt írja, hogy a Real Madrid a nyáron megpróbálja megszerezni Wayne Rooneyt, a Manchester United angol válogatott sztárját. A Times szerint Radamel Falcao (Monaco) és Luis Suárez (Liverpool) a másik két kiszemelt, de egyértelműen Rooney az első számú célpontja a Realnak.

10:20
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

A MU a Chelsea-től igazolna

Az Independent nevű angol lap szerint akár már a héten a Manchester Unitedhez kerülhet Juan Mata. A Chelsea spanyol támadó középpályása nagyon kevés lehetőséget kapott eddig José Mourinhótól, a gyengén szereplő MU-nak pedig égető szüksége lenne egy hozzá hasonló kreatív játékosra.

A lap szerint már csak Mourinhónak kell rábólintania az üzletre, amely nagyságrendileg 40 millió fontjába kerülhet majd a Unitednek.

10:28
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Murray 11-9-re vezet Federer ellen

Andy Murray és Roger Federer eddig húsz alkalommal játszottak egymás ellen, és a skót áll jobban, mivel tizenegyet tudott megnyerni ezek közül.

Legutóbb szintén Melbourne-ben találkoztak, a tavalyi torna elődöntőjében, és akkor Murray négyórás, ötszettes meccsen gyűrte le a svájcit.

10:40
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Meghalt a korábbi aranycipős

55 éves korában szívroham következtében elhunyt Georgi Szlavkov, bolgár focista. Szlavkov 1981-ben megnyerte az Aranycipőt, miután 31 gólt szerzett a Botev Plovdiv színeiben a bolgár bajnokságban. Szlavkov akkor egy góllal előzte meg Nyilasi Tibort.

A Franciaországban és Portugáliában is profiskodó támadó harminchét alkalommal szerepelt a bolgár válogatottban, amelyben tizenegy gólt szerzett.

10:43
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Federer csak ijesztgetett

Murrayé volt a meccs első pontja Federer adogatásánál, majd a svájci hat labdamenetet nyert zsinórban, azaz 30:0-ra állt Murray szervagémjében. A skót azonban nem adta oda a játékot.

10:50
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Itt az első brék

Federer magabiztosan hozta a második szerváját is, majd két bréklabdához jutott Murray szervájánál, és a skót rontása után immár 3:1-re vezet.

10:55
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Ancsin térde nem bírta

A térdsérüléssel bajlódó Ancsin Gábor helyére Zdolik Bencét cserélte be a magyar férfikézilabda-válogatott az Ausztria elleni utolsó Európa-bajnoki középdöntő-mérkőzésre.

Mocsai Lajos szövetségi kapitányi és Erdélyi Gábor csapatorvos indoklását itt olvashatja el.

11:02
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Federernek egy játék kell

Murray egyelőre nem tud érdemben beleszólni Federer adogatójátékaiba, miközben a svájci két pontot általában összehoz a skót szervagémjeiben. Federer 5.2:re vezet, és közel az első szett megnyeréséhez.

11:07
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Pesten Eb-t nyert, Szocsiban a zászlót viszi

Az Európa-bajnoki címét múlt héten Budapesten megvédő műkorcsolyázó Javier Fernández viszi majd a spanyolok zászlaját a szocsi téli olimpia február 7-i megnyitóján. A spanyolok küldöttségét 21 versenyző alkotja.

"Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy én lehetek a zászlóvivő" - reagált a spanyol olimpiai bizottság bejelentésére a 22 éves Fernández. Mellette még a hódeszkás Queralt Castellet indul jó esélyekkel, ő négy éve, Vancouverben döntős volt a félcső versenyszámban.

11:10
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Federer a régi formáját hozza

Nagyon ülnek a szervái, soha nem látott agresszív módon játszik, és mivel 5:3-nál semmire hozta  a saját adogatását, így alig több mint félóra alatt meg is nyerte az első szettet.

11:24
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Murraynek segített a nagy szerva

A második játszmában eddig mindketten hozták az adogatásukat, a harmadik játékban Murray 40:30-nál nem engedte közelebb ellenfelét, egy nagy szervát húzott elő, amit Federer a hálóba kanalazott, így 2:1 Murraynek.

11:33
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Federer ismét brékelőnyben

Murray nagyon sok hibával játszik, és a sokadik rontása az adogatásába került, Federer ezzel 3:2-re átvette a vezetést a második játszmában.

11:37
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Húsz öltés a világbajnok fején

Közúti balesetet szenvedett a Falkland-szigeteken, de jól van Osvaldo César Ardiles világbajnok argentin labdarúgó.

"Elsőrangú figyelemben és ellátásban részesültünk a baleset óta a rendőrség, a brit hadsereg mentőegysége, az orvosok és az ápolók részéről egyaránt - idézte a helyi hatóságok közleménye a 61 éves korábbi futballistát, aki alapembere volt az 1978-as, hazai rendezésű vb-n diadalmaskodott csapatnak. - Köszönet ezért mindenkinek, jól vagyok."

Fia, Pablo a BBC-nek azt mondta, apja fején húsz öltéssel varrták össze a bőrt a szigetek fővárosa, Port Stanley kórházában. "Nem ismerem a részleteket, de abból, amit megtudtam, úgy tűnik, apám vezetett, és elvesztette az uralmát a jármű felett. Úgy hallottam, egy birkát akart hirtelen mozdulattal kikerülni, ezt azonban nem tudom megerősíteni. A lényeg, hogy jól van, és a többiek is jól vannak." - mondta.

Vele volt az autóban többek között egy másik világbajnok, az ugyancsak 61 éves Ricardo Villa is. A két egykori labdarúgó forgatni utazott az argentin nevén Malvin-szigetekre. A készülő dokumentumfilm arról szól, hogyan élték meg az Egyesült Királyság és Argentína között a terület birtoklásáért kirobbant 1982-es falklandi háborút, melynek idején mindketten a londoni Tottenham alkalmazásában álltak.

11:46
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Murray nem tud eljutni bréklabdáig

Murray hiába villant fel időnként látványos dolgokat, Federer nem ad esélyt neki, hogy eljusson bréklabdáig, a svájci eddig végig hozta az adogatását, és 5:3-ra vezet a második szettben.

11:56
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Federer a másodikat is behúzta

Roger Federer már 6:3, 6:4-re vezet Andy Murray ellen az Australian Open negyeddöntőjében. Érik a Nadal-Federer elődöntő.

12:12
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Murray bréklabdát hárított

A harmadik szettben 1-1-nél akadályozta meg Federer újabb brékjét, aztán rögtön meg is nyerte a gémet.

12:37
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Federer megint brékelt

A legjobbkor, 4-4-nél vette el ellenfele adogatását a svájci. Nagyon gyorsan befejezheti a meccset.

12:41
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

De Murray nem adja olcsón a bőrét

A skót megragadta az utolsó szalmaszálat, a mérkőzés során először brékelt. Harmadik szett, 5:5.

12:58
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Borkai komolyan veszi a fenyegetést

A MOB elnöke a Szocsiba utazó magyar olimpiai küldöttségnek címzett terrorfenyegetésről beszélt. Más országokba is küldtek ilyet, a TEK egyelőre nem kapott kiemelt vészjelzést az orosz hatóságoktól.

13:00
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Murray feltámadt

Andy Murray két, viszonylag simán elvesztett szett után úgy nyerte meg a harmadikat Roger Federer ellen, hogy a svájci a rövidítésben 5:2-re vezetett, és két meccslabdája is volt. 3:6, 4:6, 7:6-ról folytatják.

13:12
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Százmilliárdért is lehet totózni

Csak kicsit sok eredményt kell hozzá eltalálni. Warren Buffet amerikai milliárdos a Quicken Loans pénzintézettel összefogva egymilliárd dollárt (223 milliárd forint) ajánlott annak, aki pontosan eltalálja az amerikai egyetemi férfi kosárlabda-bajnokság tavaszi fordulójának eredményeit.

A 67 mérkőzés minden eredményét megjósoló győztes választhat: kap negyven éven át évi 25 millió dollárt (5,5 milliárd forint), vagy egyszerre felvehet 500 milliót (112 milliárd forint). Ha több győztes van, osztozniuk kell. A fődíjon kívül a megjutalmazzák a húsz legjobban, ám nem tökéletesen tippelőt is, ők fejenként 100 ezer dollárt (22 millió forint) kapnak, amit lakásvásárlásra vagy felújításra költhetnek.

A New York Times által megkérdezett Jeffrey Bergen, a chicagói DePaul Egyetem matematikusa szerint a telitalálat valószínűsége egy a kilenctrillióhoz, azaz egymilliárdszor egymilliárdhoz (a kilences számot 18 nulla követi).

13:26
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Murrayék tovább gyűrik egymást

Federer viszonylag gyorsan 1:0-s vezetést szerzett a negyedik játszmában, Murray egy 20 perces gémmel egyenlített.

13:30
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Gyepes győztes gólja Malajziában

Az egykori magyar válogatott védő, Gyepes Gábor hosszabbításban lőtt góljával a Sarawak 2–1-re legyőzte a második ligás Pulau Pinangot a malajziai kupa 1. fordulójában, és továbbjutott.

13:53
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Federer megint előnyben

Ezúttal 4:3-nál vette el Murray adogatását, a meccsért szervál.

13:57
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

És Federer megcsinálta!

Roger Federer a negyedik szettben már nem szalasztotta el az esélyt. 6:4, 6:3, 6:7 (6:8), 6:3-ra verte Murrayt, a négy között Nadallal játszik.

14:02
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Trotter visszatér Szolnokra

A 2011-ben és 2012-ben megszerzett bajnoki- és kupaaranyak után újra közös célokért küzdhet a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapata és Trotter Obie. A bajnoki ezüstérmes klub szerdai tájékoztatása szerint a vezetőség másfél éves szerződést kötött a magyar válogatott játékossal. Az amerikai születésű, kettős állampolgárságú Trotter négy hónappal ezelőtt térdműtéten esett át.

14:29
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Jégkádakat is kapnak úszóink

A kormányzati támogatásokból olyan modern segédeszközökkel készülhetnek a magyar úszók, amelyekről korábban legfeljebb csak álmodozhattak - tudatta az Origóbal a Magyar Úszó Szövetség. Az edzések utáni regenerációt szolgáló jégkádak, a mélyhátizmokat masszírozó speciális gépek már működnek, Debrecenben pedig már használják azt a programozható berendezést (Virtual Trainer), amely – egyfajta edzőpartnerként szolgálva – az úszás sebességét tudja segíteni az edzéseken, egyszerre két pályán, órákon át. De hamarosan várható az erősítő berendezések teljes cseréje is a kiemelt egyesületek által használt létesítményekben.

15:11
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Álterrorfenyegetés

Nem valós az a terrorfenyegetés, amelyet a MOB - és más országok olimpiai bizottsága - kapott a közelgő szocsi játékok előtt. Nagy Zsigmond, a Magyar Olimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója azt mondta, a MOB e-mail címére érkezett fenyegető üzenetet a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnál és a szocsi szervezőbizottságnál is elemezték.

"A NOB és a szocsi szervezőbizottság is hivatalosan jelezte a levél elemzését követően, hogy a fenyegetés nem valós, és az a személy, aki küldte, mindenféle üzeneteket küldözgetett az olimpiai család sok tagjának" - fogalmazott Nagy Zsigmond, a Szocsiba utazó magyar csapat vezetője.

A fenyegetésről további részleteket itt olvashat.

15:58
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Nadal esete a vízhólyaggal

Rafael Nadal többször is kezelést kért vízhólyagos tenyerére, és 42 ütést rontott el, ebből hét kettős hibát ütött a bolgár Grigor Dimitorv elleni negyeddöntőben az Australian Openen. A világelső spanyol így is nyert négy szettben.

Nadal a sérülés ellenére is győzött Forrás: AFP/Saeed Khan

"Nagy szerencsés voltam ma, de sokat is szenvedtem. Volt több szettlabdája Dimitrovnak, amiket simán behúzhatott volna, de hibázott. A negyedik szett már egyértelműen az enyém volt. Próbálok tovább javulni, és a tenyeremet is megpróbálom minél jobb állapotba hozni, mert a szerváknál azért nagyon zavart a vízhólyag. Örülök, hogy a tavalyi rosszul sikerült év után most az elődöntőbe tudtam jutni, imádom ezt a tornát" - fogalmazott Nadal.

16:22
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Némethet hetekre eltiltották

A holland szövetség fegyelmi bizottsága öt mérkőzésre szóló eltiltást kért Németh Krisztiánra, aki a RODA-AZ meccsen piros lapot kapott, mert rátámadt a játékvezetőre. A videót itt nézheti meg.

16:28
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Még van jegy Szocsiban

Kevesebb, mint három héttel a téli olimpia megnyitója előtt még 330 ezer jegy eladásra vár, nemcsak a borsos árak, de a terrorfenyegetettség okozta biztonsági kérdések miatt is. Részletek itt.

16:58
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Állami milliárdok a pingpongnak

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) 2,7 milliárd forint állami támogatást kap 2020-ig sportágfejlesztésre. Ezt Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár jelentette be szerdán, az Ormai László Csarnokban megtartott sajtótájékoztatón. Az államtitkár hozzátette: a MOATSZ 2014 júniusának végéig 220 millió forint állami támogatásban részesül mint a 16 kiemelt sportág egyike.

Nátrán Roland, a MOATSZ elnöke azt mondta: 6-7 éves programjuk legfontosabb alappillére az utánpótlásbázis szélesítése. A tervek szerint a sportágfejlesztés keretein belül az igazolt játékosok száma a tavaly év végi 4164-ről 7286-ra emelkedik majd 2020-ra.

17:16
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Tököli és Dárdai az MLSZ-ben?

A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn egésznapos szakmai fórumot tart, amelynek témája a magyar utánpótlás helyzete lesz. Az MLSZ főleg kiöregedő félben lévő játékosokat, illetve nagyon fiatal, az edzői pályafutásokat már elkezdő korábbi focistákat hívott meg, mintegy 10-15 főt. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy Dárdai Pál, Fehér Csaba és Juhász Roland is ott lesz, akárcsak a Csakfoci.hu szerint Kovács Zoltán, az Origo pedig úgy értesült, hogy Tököli Attila is jelen lesz a megbeszélésen.

"Ha most válaszolnék, az üzengetés lenne, ami pedig nem az én stílusom" - mondta Dárdai, amikor megkerestük azzal a kérdéssel, hogy szívesen dolgozna-e a magyar utánpótlásban. "Én teszem a dolgom, most éppen azért, hogy másfél év múlva meglegyenek az edzői papírjaim. Jelen pillanatban nagyon jól elvagyok Berlinben, és én is le vagyok döbbenve, mennyi mindent tanulok, és mennyi minden van még a raktárban. Ajándék az élettől, hogy fejlődhetek, én pedig vagyok annyira ravasz, és kihasználom, hogy annyit öntsek a fejembe, amennyit csak tudok.

17:33
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Mesterhármast lőttek a Fradinak

Felkészülési meccsen a Ferencváros 3-3-as döntetlent játszott az NB II-es Dunaújvárossal a Népligetben. A Fradinál Mateos mellett a második csapatból felhívott Péter Antal duplázott, ő mentette döntetlenre az utolsó percben a meccset, míg a vendégeknél Petneházi Márk mesterhármast lőtt.

A Ferencváros így kezdett a meccsen:
Dibusz – Jovanovic, Mateos, Besic, Bönig – Gyömbér, Cukic – Jenner, Ionescu, Holman – Böde

Thomas Doll, az FTC vezetőedzője a meccs után így nyilatkozott a Fradi.hu-nak: "A Dunaújváros elleni találkozó, hasonlóan a Soroksár elleni meccshez, egy jó teszt volt a számunkra. Az első félidőben nagyon szervezettek voltunk, ugyanakkor rendkívül kevés veszélyt jelentettünk az ellenfél kapujára. Nem voltak gólszerzési lehetőségeink, sok labdát veszítettünk, pontatlanok voltak a passzaink. A második félidő rendben volt. Több fiatal is lehetőséget kapott, örülök neki, hogy Péter Antal ismét gólt, sőt, gólokat tudott lőni. Tehetséges csatár, akiben megvan a lehetőség, de a futball több elemében is fejlődnie kell még."

18:09
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Ibrahimovic, a remete

A Volvo megnyerte Zlatan Ibrahimovicot, hogy legyen az egyik autójának a reklámarca. "A Volvo a világ egyik legnagyobb autómárkája, Ibrahimovic pedig a világ egyik legjobb focistája. Tökéletesen összeillünk" - áll a svéd autógyár közleményében. Rendhagyó reklámot forgattak a svéd csatárral, amelynek néhány részlete már ki is került az internetre.

18:51
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Kéziválogatott: Küldetés teljesítve

A világbajnoki címvédő spanyol válogatott 33-22-re nyert a macedón csapat ellen a dániai férfikézilabda Európa-bajnokság magyar érdekeltségű középdöntős csoportjának szerdai zárófordulójában, ezzel bejutott a legjobb négy közé. Mindez azt is jelenti, hogy Mocsai Lajos csapata, amely 18.15 órától az osztrákokkal játszik, a legrosszabb esetben is a nyolcadik helyen végez, azaz teljesítette a szövetség által előzetesen kitűzött célt.

19:13
2014. január 22.
Vágólapra másolva!

Ennyi mára

Vége a szerdai sporthírzuhatagnak, de van még ma magyar érdekeltségű esemény, a kéziválogatott például az ötödik helyért játszik az Európa-bajnokságon.