Nyilasit leváltották, Djokovicot kiütötték - keddi sporthírek

Vágólapra másolva!
Egy chilei futballcsapat mezén az 1-es szám helyett Palesztina térképét jelenítették, Club Deportivo Palestino
On this January 4, 2014 picture taken in Santiago, players of the CD Palestino first division football club wear new jerseys, in which the number one was replaced with a 1948 Palestine map. This map, which therefore includes the current state of Israel without specifying its borders, caused controversy in the Jewish community in Chile. AFP PHOTO/STR
Cikkünk folyamatosan frissül
Hiába győzte le Serena Williamst, egy fordulóval később kiesett az ausztrál nyílt teniszbajnokságon Ana Ivanovic, akit a kanadai Eugenie Bouchard búcsúztatott a negyeddöntőben. A férfiaknál elbúcsúzott a címvédő Novak Djokovic is. Jelentős változások a magyar fociutánpótlásban és a szövetségben, Samuel Eto'o bejelentette, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, Erdei Zsolt megnyitotta bokszakadémiáját, Dzurják József lett a Fradi futsaledzője, Leandro az NB I-be vágyik. Keddi sporthírek.
08:00
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Geráék pontja

Az Everton 1-1-es döntetlent ért el a Gera Zoltánt foglalkoztató West Bromwich Albion vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén. A spanyoloknál is játszottak egy bajnokit, amelyen a negyedik helyen álló Athletic Bilbao hazai pályán hátrányról fordítva 4-2-re nyert a bennmaradásért küzdő Valladolid ellen.

08:12
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Kézi, tenisz foci

Egy keddhez képest egész gazdag sportkínálattal várnak bennünket a tévék: lesz olasz és spanyol futballkupa-mérkőzés, folytatódik a férfi kézilabda Európa-bajnokság és az Australian Open. Részletek itt!

08:14
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

A szépségek csatája

Meglepetésre kiesett Serena Williams legyőzője az Australian Openen: a szerb Ana Ivanovic két és fél óra alatt 5:7, 7:5, 6:2-re kikapott a 30. kiemelt Eugenie Bouchardtól.

08:21
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Ancsin sérülése

A dánok elleni középdöntő-mérkőzésen megsérült Ancsin Gábor, a magyar férfikézilabda-válogatott jobbátlövője.

„Ancsin rúgást kapott bal térdére. Az elsődleges vizsgálat szerint a térdízület stabilitása megtartott, komplex fizioterápiás kezelését elkezdtük. Nagyon remélem, hogy az állapota megfelelő ütemben javul, esetleges további műszeres vizsgálatról a kedd reggeli állapot alapján döntök” – mondta el dr. Erdélyi Gábor csapatorvos.

08:55
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Kórházban a világbajnokok

A Daily Mail információja szerint súlyos autóbalesetet szenvedett Osvaldo Ardiles, a Tottenham egykori játékos és edzője, aki tagja volt az 1978-as világbajnok argentin labdarúgó-válogatottnak. A 61 éves sportember világbajnok csapattársával, Ricky Villával egy televíziós dokumentumfilm forgatásán vett részt a Falkland-szigeteken, amikor helyi hírek szerint egy birka futott át az úton, emiatt félrekapták a kormányt, és elvesztették uralmukat a kocsi felett. A dél-atlanti hírügynökség (South Atlantic News Agency) beszámolója szerint mindkettőjüket kórházba szállították, állapotukról egyelőre nincs hír.

09:00
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Nem lesz reváns

Ana Ivanovic akár már február 8-9-én revánsot vehetne Eugenie Bouchardon a mai, AuOpenen elszenvedett vereségért, ám a szerb teniszező a helyi sajtónak azt mondta, nem valószínű, hogy játszik Szerbia színeiben Kanada ellen a Fed-kupa Világcsoportjának első fordulójában.8.00 Nem lesz reváns

09:05
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Horvát kapus Győrben?

Az Eto.hu információja szerint hétfőn a klub első csapatával edzett a horvát Miro Varvodic kapus. A 24 éves, korosztályos válogatott játékos korábban a Hajduk Splitben és az 1. FC Kölnben védett, legutóbb pedig az azeri Qarabag kapuját védte, többek között Európa Liga-mérkőzéseken is.

09:22
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Hullámvölgyben a Heat

A címvédő Miami kikapott Atlantában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján, ezzel utóbbi hat meccsén negyedszer szenvedett vereséget.

Eredmények:
Detroit Pistons - Los Angeles Clippers 103-112
Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks 97-102
Washington Wizards - Philadelphia 76ers 107-99
Charlotte Bobcats - Toronto Raptors 100-95
New York Knicks - Brooklyn Nets 80-103
Memphis Grizzlies - New Orleans Pelicans 92-95
Atlanta Hawks - Miami Heat 121-114
Houston Rockets - Portland Trail Blazers 126-113
Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 102-100 - hosszabbítás után
Golden State Warriors - Indiana Pacers 94-102

09:35
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Berdych elődöntős

Karrierje negyedszer jutott be Grand Slam-torna elődöntőjébe Tomás Berdych, a 7. helyen kiemelt cseh teniszező 6:1, 6:4, 2:6, 6:4-re győzött a harmadikként rangsorolt spanyol David Ferrer ellen az Australian Openen.

10:07
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Sikerek a csádi tatamin

Krizsán Szabolcs arany-, Urbancsok Tamás pedig bronzérmet nyert a hétvégén Csádban az Africa Open elnevezésű nemzetközi cselgáncsversenyen. A két magyar mellett Európából románok, a fekete földrészről pedig a hazaiak mellett kenyai, elefántcsontparti, kameruni, guineai, zimbabwei, mozambiki, burundi, gaboni, közép-afrikai és nigeri versenyzők léptek tatamira a 35 fokos forróságban. Krizsán többek között egy kameruni és egy elefántcsontparti Afrika-bajnoki érmest és olimpikont vert meg, míg Urbancsokot csak egy román riválisa tudta legyőzni.

10:40
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Csúcsösszeg Matáért

Klubrekordnak számító 37 millió angol fontot is kifizetne Juan Matáért, a Chelsea spanyol válogatott csatáráért a Manchester United. Az eddigi átigazolási rekordot Dimitar Berbatov tartja, akiért 30,7 millió fontot fizetett 2008 szeptemberében a klub.

11:01
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Eto’o nyáron távozik

A nyáron távozik a Chelsea csapatától Samuel Eto’o, ezt a kameruni csatár a Cadena Cope spanyol rádiónak jelentette be. "Mindig is imádni fogom a Barcelonát, de a fiam azt szeretné, ha a Mallorcában fejezném be a pályafutásomat. Ezt a szezont még szeretném kiélvezni, és utána a Mallorcához megyek" - nyilatkozta. A támadó korábban 2000 és 2004 között már szerepelt a klubban.

11:09
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Gajic Veszprémben?

A Siol.net szlovén portál értesülése szerint Veszprémben folytathatja pályafutását Dragan Gajic, a Montpellier szlovén válogatott jobbszélsője. A 30 éves kézilabdázó 2004 és 2011 között a Celjét erősítette, az elmúlt két és fél szezont pedig a francia Montpellier-ben töltötte, ahol a nyáron lejár a szerződése. Gajic jelenleg vezeti a francia góllövőlistát, 13 bajnokin 110 gólt szerzett (lövéseinek 77 százalékát értékesítette).

11:27
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Ez is labda

Caj Csen-hua korábbi asztalitenisz-világbajnokot nevezték ki a Kínai Labdarúgó Szövetség elnökének. A versenyzőként majd edzőként is komoly sikereket elért 53 éves sportvezető Jüan Vej-mint váltja a szövetség élén, s azt várják tőle, hogy kivezesse a sportágat jelenlegi válságból. A kínai futball előrelépését a hatalmas bürokrácia, a gyenge sportági vezetés, az utánpótlás hiányosságai és a illegális fogadások hátráltatják.

11:42
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Ferrer nagyon fáradt

A világranglista harmadik helyén álló David Ferrer biztosan nem játszik a spanyol David-kupa-válogatott Németország elleni mérkőzésén. Ezt a spanyol teniszező a Tomas Berdych ellen elveszített AusOpen-negyeddöntő után jelentette be. „Ez nem motiváció, hanem versenynaptár kérdése. Nagyon fáradt vagyok” - mondta.

A spanyol és a német teniszválogatott január 31-e és február 2-a között Frankfurt am Main-ban lép pályára a Világcsoport első fordulójában. A spanyoloknál hiányzik majd minden valószínűség szerint Rafael Nadal is.

12:10
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Dzurják az FTC futsaledzője

Dzurják József vezetőedzőként, Bárányos Zsolt pedig játékosként csatlakozott a Ferencváros futsalcsapatához. Németh Péter szakosztályelnök a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy - Dzurjákkal egyenrangú partnerként - a játékosként kétszeres nagypályás válogatott Bücs Zsolt is az együttes vezetőedzője lett. A sportvezető elárulta, hogy mindkét tréner, továbbá Bárányos és a szintén új szerzemény Ferencz Dániel is fél plusz egy évre írt alá. Utóbbi a Ferencváros saját nevelésű labdarúgója, aki játszott az NB I-ben. A Ferencváros futsalcsapata jelenleg veretlenül listavezető az NB II nyugati csoportjában, az új stáb pedig szerdán mutatkozik be a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

12:15
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Bírság a CD Palestinónak

Zsidó szervezetek tiltakozása miatt 1300 dolláros büntetést kapott a chilei labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Club Deportivo Palestino csapata, amely a mezén az egyes szám helyett a történelmi Palesztina térképét jelenítette meg. A klubot 1920-ban palesztin bevándorlók alapították, a jelenlegi vezetők pedig hűek a hagyományokhoz és a történelemhez. Ahogy saját Facebook-oldalán fogalmazott a klub: „Számunkra a szabad Palesztina mindig a történelmi Palesztinával egyenlő!”

A gyanús egyesek Forrás: AFP/Str

12:30
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Anelkát elmeszelik

Legalább öt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásra számíthat Nicolas Anelka, a West Bromwich Albion labdarúgócsapatának francia támadója, akit állítólagos antiszemita kézmozdulata miatt marasztal el az angol szövetség. A klub főszponzora hétfőn jelentette be, hogy a májusban beszünteti támogatást.

12:59
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Bővül a Camp Nou

Április első hétvégéjén szavaznak az FC Barcelona pártolói tagjai a Camp Nou kibővítésének módjáról. Európa legnagyobb stadionja 98-ról várhatóan 105 ezresre bővül, s a klubtagok április 5-én vagy 6-án választhatnak a látványtervek közül.

13:11
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

498 drukker kitiltva

A Schalke 498 dortmundi szurkolót tiltott ki stadionjából a következő öt évre, a két csapat októberi rangadóján történt randalírozás miatt. A Dortmund szimpatizánsai három hónapja megrongálták a gelsenkircheni stadion kerítését, fáklyákat gyújtottak és dobtak be a pályára, valamint a rivális szurkolók szektorába. "A tiltás azokra a vendégszurkolókra vonatkozik, akik kizárólag azzal a céllal akarnak elutazni a mérkőzésre, hogy bajt okozzanak, s ezzel veszélyeztessék a többi drukker, valamint a játékosok és a játékvezetők biztonságát" - olvasható a Schalke közleményében.

13:27
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Megnyílt a Madárfészek

Erdei Zsolt szakmai vezetésével megnyílt a Madárfészek ökölvívó akadémia, egyikeként annak a négy nagy központnak, mely a kiemelt sportágfejlesztési támogatás részeként jön létre a sportágban. Az amatőrök és a profik között is világbajnoki címig jutott Erdei Zsolt akadémiáján 19 fiatal kezdte meg a munkát. Ők mostantól a Madárfészekben edzenek, s Budapesten tanulnak, ám a versenyeken eredeti klubjaiknak szerzik majd a pontokat, helyezéseket.

13:31
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Ancsin lába javult

"Az éjszaka folyamán Ancsin Gábor lábának állapota javult, a válogatott egészségügyi stábja tovább kezeli a játékost, az elkövetkező egy napban dől el, pályára léphet-e Ausztria ellen" - írja a magyar kézilabda-válogatott hivatalos Facebook-oldala.

 

13:35
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Kobe befejezte

Már csak nézőként szeretne ott lenni Rióban, olimpiai karrierjét befejezettnek nyilvánította Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers világklasszis kosarasa. Az ötszörös NBA-bajnok játékos Pekingben és Londonban is tagja volt az aranyérmes amerikai válogatottnak,

14:01
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Hogyan tovább, BL?

A jelenleg is zajló, dániai Európa-bajnokság után befejezése után két héttel folytatódnak a férfi kézilabda Bajnokok Ligája küzdelmei. Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke szerint 2015-re akár elitligává is átalakulhat a sorozat. A részletekről itt olvashat többet.

14:28
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Djokovic is kiesett

Óriási mérkőzést vívott egymással az ausztrál nyílt teniszbajnokság negyeddöntőjében a címvédő szerb Novak Djokovic és a svájci Stanislas Wawrinka. Az első szettet Djokovic könnyedén nyerte 6:2-re, majd a következő kettőt simán bukta (4:6, 2:6). A negyedikben óriási küzdelem árán sikerült elnyernie ellenfele adogatójátékát (6:3), így az ötödik szettre maradt a döntés. A két játékos fej-fej mellett haladt, Djokovic magabiztosan hozta adogatásait, 7:8-nál azonban megremegett a keze, és Wawrinka az első meccslabdát hozva elbúcsúztatta a címvédőt. A szerbek szomorú napot zártak, Ana Ivanovic után a férfiak csúcsesélyese is kiesett.

Eredmény, Australian Open, negyeddöntő:
Wawrinka (svájci, 8.) - Djokovic (szerb, 2.) 2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7

14:49
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Nyilasit leváltották

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége hétfőn felmentette Nyilasi Tibor sportigazgatót, továbbá kezdeményezte Both József szakmai-képzési igazgató, valamint a férfi utánpótlás szakág összes szövetségi edzőjének felmentését. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint "a felmentett személyek mindegyike elhagyja az MLSZ-t, kivéve a hetvenszeres válogatott Nyilasi Tibort, akinek munkájára a továbbiakban más területen, a labdarúgás népszerűsítésében számít a szövetség". Az U19-es válogatottal az idei hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő Mészöly Géza és Pisont István maradhat a posztján. Vágó Attila, a női nemzeti együttes szövetségi kapitánya lemondott posztjáról. A részletekről itt olvashat bővebben.

15:41
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Edzőváltás a Serie A-ban

Domenico Di Carlót nevezték ki a Livorno labdarúgócsapatának új vezetőedzőjévé. A játékos-pályafutását éppen Livornóban befejező 49 éves szakember Davide Nicolát váltja a kispadon, akit múlt hétfőn menesztettek. Az új tréner a Parmánál, a Sampdoriánál, legutóbb pedig a Chievónál dolgozott. A veronai csapattól 2012 októberében küldték el. Di Carlo nehéz helyzetben veszi át a Livornót, amely 20 forduló után utolsó előtti az olasz élvonalban úgy, hogy a sereghajtó Cataniát csak jobb gólkülönbségével előzi meg.

16:35
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Dupla csere a Caterhamnél

F1: a Caterham szerződtette Jamui Kobajasit és Marcus Ericssont. Bővebben itt.

16:50
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Kisebb az MLSZ büntetése

Enyhítette a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) büntetését, amelyet a szövetség a 2012-es Magyarország-Izrael barátságos mérkőzés nézőinek antiszemita megnyilvánulások miatt kapott. Az MLSZ közleménye szerint a CAS 40 ezerről 20 ezer svájci frankra (4,9 millió forint) mérsékelte a pénzbüntetést, valamint törölte "egy esetleges soron következő szabálytalanságra vonatkozó súlyos büntetés kilátásba helyezését." Helybenhagyta viszont a nemzetközi szövetség (FIFA) korábbi határozatát, amelynek értelmében a magyar válogatottnak zárt kapuk mögött kellett játszania a románokkal a tavaly márciusi világbajnoki selejtezőn.

17:01
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

A dögös barna trükkjei

Fiorella Castillóval népszerűsítik az argentinok a fociválogatottjukat a világbajnokság előtt. A 24 éves modell-színésznő argentin mezben járja a városokat, és holdjáró cipőjében trükközik egy focilabdával.

17:30
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Hanga pazar alley-oopja

A spanyol kosárlabda-bajnokság hétvégi fordulójának legszebb jeleneteit összegyűjtő videóban az első helyre került egy jelenet, amelyben Hanga Ádám, a Laboral Kutxa Vitoria játékosa adja az asszisztot egy csapattársának. Hangáék 92-83-ra nyertek a CAI Zaragoza ellen.

18:12
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

CR még többet akar

A FIFA-Aranylabda friss kitüntetettje, Cristiano Ronaldo úgy nyilatkozott, messze van attól, hogy elégedett legyen. "Nem fogok a babérjaimon pihenni. A Real Madriddal és a portugál válogatottal is szeretnék nagyobb és nagyobb sikereket elérni" - mondta a France Football című francia szakmagazinnak adott interjújában a hamarosan 29. születésnapját ünneplő portugál futballista, hozzátéve: a jövőben azért fog "melózni", hogy még jobb legyen.

18:39
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Rapport a 32. lépésben feladta

Rapport Richárd a sötét bábukat vezetve kikapott az olasz Fabiano Caruanától a hollandiai Wijk aan Zeeben zajló sakk szupertorna keddi, nyolcadik fordulójában. A 17 éves magyar nagymester a 32. lépésben adta fel a partit, így továbbra is három pontja van, s a 12 fős mezőnyben jelenleg a kilencedik helyen áll. A csütörtöki kilencedik körben az ötpontos holland Anish Giri lesz a magyar sakkozó ellenfele, és Rapport vezeti majd világos bábukat. Az élen az örmény Levon Aronjan áll 6 ponttal. A 11 fordulós viadal vasárnapig tart.

19:22
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Pintér Attila vitája egy újságíróval

A Telkiben készülődő fociválogatott szövetségi kapitánya, Pintér Attila a mai sajtótájékoztatón összekapott egy újságíróval, aki úgy érezte, nem kapott választ arra a kérdésre, hogy a tréner elengedte volna-e a Győr játékosait egy ilyen összetartásra, ha egy évvel ezelőtt Egervári Sándor erre kéri.

19:59
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Leandro az NB I-be vágyik

A Haladásban, a DVSC-ben és az FTC-ben is megfordult Leandro úgy érzi, hogy ha az NB I-ben futballozna, több esélye lenne a válogatottba kerülésre, mint most, hogy Cipruson szerepel. Egy ciprusi lapnak azt mondta, hogy szereti a klubot, de jelezte a vezetőknek, hogy le kell ülniük tárgyalni egy-két dologról. "Nagy vágyam, hogy visszakerüljek a magyar válogatottba. Magyarországon szeretném folytatni a pályafutásomat, és erre jó esélyem is van" - nyilatkozta az Omonia Nicosia 31 éves játékosa, aki eddig 10-szer szerepelt a magyar válogatottban.

20:22
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Eltiltották a MU csapatkapitányát

Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Nemanja Vidic, a Manchester United labdarúgócsapatának kapitánya, miután a Chelsea elleni, vasárnapi, 3-1-re elveszített bajnoki hajrájában kiállították.

A szerb hátvéd Eden Hazarddal szemben szabálytalankodott durván, ennek ellenére azt szerette volna elérni, hogy töröljék a piros lapját. A beadványát azonban elutasították, s a fegyelmi döntés értelmében csapata következő három találkozóján nem léphet pályára.

Vidic a Sunderland elleni szerdai Ligakupa-elődöntőt, valamint a Cardiff City és a Stoke City elleni bajnokit kénytelen kihagyni.

20:33
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Elődöntőben a francia kézisek

A francia válogatott bejutott az elődöntőbe a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon, miután a középdöntő utolsó előtti fordulójában, kedden legyőzte a fehérorosz csapatot.

Középdöntő, II. csoport, 2. forduló (Aarhus):
Franciaország - Fehéroroszország 39-30 (20-16)
Horvátország - Oroszország 33-25 (16-11)

20:55
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Lelépte szlovén kupaellenfelét az Olaj

A Szolnoki Olaj 65-48-ra legyőzte a vendég szlovén Novo Mesto csapatát a férfi kosárlabda Eurochallenge-kupában, a nyolcaddöntős szakasz keddi, második fordulójában.

Eurochallenge Kupa, nyolcaddöntős szakasz, J csoport, 2. forduló:
Szolnoki Olaj - Novo Mesto (szlovén) 65-48 (15-15, 14-10, 16-12, 20-11)
legjobb dobók: Milosevic 15, Holiday 11, Keller 10, illetve Becirovic 13, Muric 11

A szolnokiak a nyitókörben kikaptak az olasz Reggio Emilia otthonában, és legközelebb január 29-én, a francia Cholet vendégei lesznek.

21:03
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Végre egy jó magyarfocis hír!

Dzsenifer Marozsán, az 1. FFC Frankfurt magyar származású, német válogatott játékosa lett a harmadik 2013 legjobb női irányító középpályásainak rangsorában a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó IFFHS-nél. A második alkalommal kiírt szavazáson 70 ország szakértői és újságírói vettek részt.

A női irányítók 2013-as rangsora az IFFHS-nél:
1. Lena Goessling (német, VfL Wolfsburg) 94 pont
2. Camille Abily (francia, Olympique Lyon) 70
3. Marozsán Dzsenifer (német, 1. FFC Frankfurt) 48

21:15
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Pacquiao-Bradley április 12-én

A mértékadó Fightnews.com szaklap információi szerint szinte biztosra vehető, hogy április 12-én a Las Vegas-i MGM Grandben másodszor is összecsap egymással a WBO váltósúlyú világbajnoka, Timothy Bradley és Manny Pacquiao. A két öklöző 2012. júniusában találkozott először, és akkor igen vitatható pontozással Bradleyt hozták ki győztesnek. A Fightnews szerint jövő héten várható hivatalos bejelentés az ügyben, és az érintettek februárban kezdik meg a sajtókörutat az Egyesült Államokban - írja a Profiboksz.hu.

 

21:50
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Megint kikaptak a női pólósok

A magyar válogatott második mérkőzését is elvesztette a női vízilabda Világliga selejtezőjében, a görögök 14-11-re nyertek Athénban. A magyar együttes első, decemberi találkozóján 9-7-re kapott ki a házigazda olaszoktól.

Eredmény, selejtező, európai B csoport, 3. mérkőzés:
Görögország - Magyarország 14-11 (3-1, 2-5, 6-3, 3-2)
a magyar góllövők: Bujka 4, Takács 2, Kisteleki H. 2, Keszthelyi, Tóth, Csabai

Az állás:1. Olaszország 6 pont, 2. Görögország 3, 3. Magyarország 0

A hármas csoportból az első kettő jut be az úgynevezett szuperdöntőbe, amelyet június 10. és 15. között rendeznek Pekingben az európai selejtezők legjobb nyolc válogatottjának részvételével.
A magyarok március 18-án az olaszokat fogadják.

22:04
2014. január 21.
Vágólapra másolva!

Vége

Ebben a cikkben vége a mai sporthír-zuhatagnak.