Izgulnia kell a döntőért a legnagyobb magyar esélyesnek

Vágólapra másolva!
Rontott a selejtezőben, és jelenleg csak az ötödik helyen áll a lólengés egyik legnagyobb esélyese, Berki Krisztián. A papírforma szerint így is be fog jutni a döntőbe, de nem is tűnt boldognak, amikor befejezte gyakorlatát.
Vágólapra másolva!

Hidvégi Vid jelenleg a harmadik, a kétszeres világbajnok Berki Krisztián pedig az ötödik helyen áll lólengésben a londoni olimpia férfi tornászversenyének szombati selejtezőjében.

A Berki legnagyobb riválisának tartott brit Louis Smith 15,800-cal nyitott, ezzel vezeti jelenleg a selejtező mezőnyét, a francia Cyrill Tommasone 15,333-as pontszámmal a második.

Az első olimpiáján fellépő Hidvégi nem izgult, 15,100-es pontszámával a harmadik helyre ugrott Berki Krisztián viszont egyszer csúnyán szétnyitotta a lábát, emiatt meg kellett elégednie a 15,033-mal, ami jelenleg az ötödik helyre jó. Berkin látszott, hogy nem elégedett magával, amikor befejezte gyakorlatát.

Mivel a selejtező csak későn este ér véget, még mindkettejüket megelőzhetik, de nincsenek már szerspecialisták a mezőnyben, így a papírforma szerint mindkét magyar tovább fog jutni. A döntőbe nyolcan jutnak be, de egy országot legfeljebb ketten képviselhetnek.