Vágólapra másolva!
Brutális leütéssel színesített perpatvart hozott Terence Crawford és Errol Spence mérlegelése. A dolog érdekessége, hogy a két bajnok közül egyik sem volt jelen az eseményen.

A váltósúly vitathatatlan bajnoki címéért múlt hétvégén kiírt szupermeccs előtt történtekről vasárnap került elő egy videó, amelyen egy egészen hihetetlen jelent játszódik le. A zavaros helyzetet a Profiboksz.hu cikke segít tisztába tenni.

Eszerint a főszerepben az egyaránt profi bunyós ikertestvérek, Jarmell és Jermell Charlo feleségei ütlegelik egymást. Bokszberkekben köztudott, hogy a WBC középsúlyú világbajnoki övét birtokló Jermall Charlo személyes problémák miatt már régóta inaktív. A környezete szerint a problémák legfőbb forrása a felesége, akivel válófélben vannak. (Vagy már el is váltak, mindenesetre a hírek szerint a gyerekek felügyeleti joga a bunyósé lett.) Ennek ellenére Jermall a (volt?) feleségével jelent meg a Crawford-Spence mérlegelésén, amin Jermell felesége kiakadt, és a két nő egymásnak esett, amiből Jermell felesége jött ki győztesen.