Vágólapra másolva!
Neymar nyilvánosan, az Instagramon írt bocsánatkérő levelet Bruna Biancardihoz, aki közös gyermeküket várja.

Neymar és gyönyörű barátnője 2021 óta alkotnak egy párt, áprilisban jelentették be, hogy gyermeket várnak. A 31 éves focista valami rossz fát tehetett a tűzre, ugyanis hosszú bejegyzésben kért bocsánatot a 29 éves hölgytől.

„Bru, érted és a családodért tettem, amit tettem. Igazolni az igazolhatatlant. Nincs rá szükség, de nekem szükségem van rád az életünkben.

Biztosan mondhatom, hogy mindennap hibázok a pályán és azon kívül is. A privát életemben elkövetett hibákat a négy fal között oldom meg a családommal és a barátaimmal...

Ez mind most az életem egyik legkülönlegesebb emberét érintette. A nőt, akiről álmodoztam, a gyerekem anyját. Ártott a családodnak, ami már az én családom. Olyan érzékeny időszakban történt ez, mint amilyenben most vagy.

Bru, már bocsánatot kértem a hibáimért, a felesleges feszültség miatt, de ezt most nyilvánosan is megteszem. Ha egy privát ügy nyilvánosságra kerül, akkor a bocsánatkérésnek is nyilvánosnak kell lennie.

Nem tudom elképzelni magam nélküled, nem tudom, menni fog-e ez nekünk, de tudnod kell, hogy meg szeretném próbálni. A célunk miatt sikerülni fog, a gyermekünk iránti szeretetünk győzni fog, az egymás iránti szeretetünk erősebbé tesz minket.

Mindig együtt, szeretlek!"

Ezt az érzelmes üzenetet tette közzé Neymar, de az nem teljesen világos, mit követhetett el a PSG focistája.