Vágólapra másolva!
A YouTube-sztár bokszoló, Jake Paul az az Instagramon dühöngött, amiért a közösségi oldal törölte a barátnője, Julia Rose félmeztelen fotóját. Az amerikai celeb nem akármilyen bejegyzéssel jelezte az Instagram kezelőinek, hogy akkor töröljék az ő képét is.

A 28 éves Rose egy pikáns képet posztolt magáról, amelyen a párja, Jake Paul takarja a kezével a mellbimbóit. Az Instagram úgy ítélte meg, hogy a fotó sérti a szabályokat, így azt el is távolította az oldalról.

Ez a sértő fotó, amelyet az Instagram levett Forrás: Instagram / @juliarosepaul

A volt YouTube-sztár dühösen vette tudomásul az esetet, és nem hagyta annyiban. Válaszul közzétette saját félmeztelen képét, amelyen Rose keze takarta az a mellbimbóit.

Jake Paul nem akárhogy vágott vissza az Instagramnak Forrás: Instagram / @jakepaul

"Lássuk, eltávolítják-e ezt. Szó szerint ugyanaz" - írta a kép mellé Jake Paul. Rose ugyanazt a fotó közzétette a Twitter-oldalán is, amelyet nem törölt a közösségi oldal.

A Sun információja szerint a 5-0-s mérleggel álló bokszoló elárulta, hogy hamarosan megkéri Rose kezét, akivel 2020 januárja óta van párkapcsolatban. Paul azt is tervezi, hogy beutazza majd a világot párjával, mivel az elmúlt időben a bokszkarrierjére koncentrált, így nem volt szabadideje.