Újra iszik és valóságshow-ban fog szerepelni Paul Gascoigne

Horizontal BUST HEADSHOT
Tottenham Hotspur Legends' English player Paul Gascoigne applauds the crowd at the end of the Legends football match between Tottenham Hotspur Legends and Inter Forever, the second and final test event for the new Tottenham Hotspur Stadium in London, on March 30, 2019. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP)
Vágólapra másolva!
Paul Gascoigne nyilatkozott arról, hogy ma már újra tud "normálisan" inni, hamarosan pedig egy olasz valóságshow-ban fog feltűnni.

Az angolok egykori legendás focistája már aktív évei alatt is küzdött az alkohollal, ez pedig mára sem változott meg.

Az 53 éves Gascoigne egy világszerte ismert valóságshow olasz verziójában fog feltűnni, ennek kapcsán nyilatkozott a Sunnak.

Paul Gascoigne egy 2019-es képen Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

"Egész életemben alkoholista leszek, de meg tudok inni pár pohár bort vagy pár sört. Nem minden nap, de ha akarom, akkor igen. Ha inni akarok, inni fogok, ha nem, akkor pedig nem. A rövidben nem bízom, attól távol tartom magam, de ellenőrzésem alatt tartom a dolgokat, élvezem az életet" - mondta Gascoigne, aki korábban többek között a Lazio játékosa volt, jelenleg pedig egy milánói hotelben van, mielőtt elindul Honduras felé, ahol a műsort forgatják majd.

Gascoigne Newcastle-ben kezdett focizni, majd a Tottenham játékosa lett. Az angol válogatottban 57 meccse volt, szerepelt az 1990-es vb-n. Később focizott még a Middlesbrough, az Everton és a Glasgow Rangers csapataiban is.