Vágólapra másolva!
Csütörtökön megjelent a FRANKO néven is ismert magyar rapper, Bartha Zsombor új dala, amelyet az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool magyar játékosáról, Szoboszlai Dominikról írt.

A SZOBOSZLAI című dal FRANKO-nak a producerével, Dan Pintóval közös produkciója lett, amelyet néhány óra alatt máris több ezren tekintettek meg. A magyar rapper beszélt arról, hogy miért a magyar válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot választották témaként a legújabb, szűk háromperces művükhöz.

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominikot újabb magyar rapper foglalta dalba
Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

„Szerintem az albumon is tetten érhető, mennyi focis referenciát használok. Jött egy egyszerű sor, »sztorizik-Dominik«, és 

eszembe jutott, hogy ha már ennyi focis utalásom van, jó lenne már egy magyar focistáról is írni, 

elég jól is megy mostanában a válogatott, sok örömöt okoznak nekem, meg sokaknak még, és ha már válogatott, akkor nyilván Szoboszlai…” – idézte a phenom.hu Bartha Zsombort.

Sokan megénekelték már Szoboszlai Dominikot

Nem FRANKO az első, aki dalt írt a magyar középpályásról, hiszen Nagy-Britanniában sok szurkoló költött már dalt róla, idehaza pedig tavaly a milyenferi nevű zenekar is megénekelte Szoboszlai Dominikot, illetve januárban a mesterséges intelligencia segítségével Azahriah-val is közösen zenélt a focista.

Szoboszlai csütörtökön este kezdőként 72 percet töltött a pályán a Liverpoolban, amely 3-1-re győzött a Premier League-ben, így visszavette a vezetést a tabellán.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek