Vágólapra másolva!
A Manchester United kapusa, a szezonban már rengeteg potyagólt beszedett Andre Onana több mint 8000 ezer kilométert utazott azért, hogy pályára léphessen az Afrika-kupán, azonban ennek ellenére is kihagyták a kameruni válogatott kezdőcsapatából.

Megalázó helyzetbe került a Manchester United kapusa

A kameruni kapus a hétvégén még a Manchester United kapuját védte a Tottenham ellen 2-2-re végződött Premier League-rangadón, majd az elefántcsontparti Afrika-kupára utazott, hogy pályára léphessen a Guinea elleni nyitómeccsen. A zord időjárás miatt Onana járata késett, a 27 éves futballista azonban nem adta fel és további 240 kilométert autózott, hogy ne késsen el.

A kapust végül hatalmas csalódás érte, mert hiába tett meg több mint 8000 kilométert és ért oda időben a stadionba, végül kimaradt a kezdőcsapatból.

Andre Onanát nagy csalódás érte Forrás: AFP/Darren Staples

Brit sajtóhírek szerint Onana borzasztóan csalódott volt, amiért kihagyták a kezdőből, a dühös kapust az egykori szenegáli válogatott futballista, El Hadji Diouf próbálta lenyugtatni.

"Ha nem játszhatok és nem kerülhetek be a csapatba, akkor minek kellett magánrepülővel idejönnöm?" -

tette fel a kérdést a kameruni kapus.

Rigobert Song szövetségi kapitány együttese 1-1-es döntetlennel kezdett, annak ellenére, hogy Guinea egy félidőt emberhátrányban játszott. Onana bízik benne, hogy a mellőzése ezzel véget ért és a Szenegál elleni pénteki találkozón már ő védheti a kameruni válogatott kapuját. Ezt azonban még nem lehet biztosra venni, mert Onana az Afrika-kupa előtti, Zambia elleni barátságos meccset a Manchester United FA-kupa-mérkőzése miatt kihagyta, ezért elképzelhető, hogy az edzője "bosszúból" ezúttal sem számol majd vele.