Vágólapra másolva!
A hétvégén utoljára irányíthatja Dárdai Pál a Hertha csapatát, miután a berlini klub vezetői úgy döntöttek, hogy elküldik az idény végén. A kirúgását ugyan Dárdai is megerősítette, most azonban kiderült, hogy még nincs vége a tárgyalásoknak, így még maradt némi remény, hogy a Hertha a magyar edzővel kezdje meg a német másodosztály küzdelmeit a következő szezonban.

A szezonzáró Osnabrück előtti sajtótájékoztatón Dárdai Pál válaszolt az újságírók kérdéseire, ám nem mindenre, ugyanis az eseményt moderáló kommunikációs Hertha-munkatárs megtiltotta a magyar edző szerződésével kapcsolatos kérdéseket – írja a Bors.

Hertha BSC - 1. FC Kaiserslautern, dárdai pál
Dárdai és a Hertha között még tartanak a tárgyalások
Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Dárdai nem beszélhetett a jövőjéről

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Hertha vezetősége eldöntötte, hogy nem hosszabbítja meg Dárdai Pál az idény végén lejáró szerződését, és új edzőt ültet le a kispadra. A Hertha azonban hivatalosan azóta sem erősítette meg ezt az információt, Thomas Herrich ügyvezető is csak ennyit közölt az őt faggató újságírókkal: "Bizalmas megbeszéléseket folytattunk a héten, és a jövő héten folytatjuk ezeket. Bejelentjük, ha lesz mit."

A múlt héten megbeszéléseket folytattak Dárdai Pállal, amelyek ezen a héten is folytatódnak. Amíg a klubon belül ezek nem zárulnak le, nem akarunk és nem is fogunk megnyilvánulni, és a sajtótájékoztatónkon erről ne kérdezzetek

 – hangzott el a sajtótájékoztató előtt. 

Vagyis úgy tűnik, egyelőre semmi sem biztos az ügyben. 

A Hertha a nyolcadik helyen áll a német másodosztályban, vasárnap az utolsó fordulóban a már kiesett Osnabrück vendége lesz. 

Kapcsolódó cikkek:

 

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30