Vágólapra másolva!
A német másodosztályú labdarúgó-bajnokságban Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC az utolsó percekben fordított, és 3-2-re nyert a Paderborn otthonában.

Dárdai Pál a három fia közül Mártonnak és Palkónak adott lehetőséget a kezdőcsapatban a Paderborn elleni mérkőzésen. A meccs nem indult jól a Hertha számára, mert a 16. percben Raphael Obermair egy óriási szabadrúgásgóllal szerzett vezetést a hazaiaknak. A berliniek a bekapott találatra gyorsan válaszoltak, egy labdaszerzés után Dárdai Palkó hozta kihagyhatatlan helyzetbe Aymen Barkokot, a marokkói középpályás pedig közelről az üres kapuba helyezett.

Elképesztő Hertha-fordítás

A 60. percben ismét a Paderborn került előnybe, az északmacedón Visar Musliu egy szöglet után fejelt védhetetlenül a léc alá. Sokáig nem változott az eredmény, és úgy tűnt, vereséget szenved a Hertha, a hajrában azonban elképesztő fordulatok következtek. A 87. percben Bilal Hussein egyenlített, majd a 90. percben fordított Dárdai Pál együttese. 

Ibrahim Maza kapott egy kiugratást a jobb oldalon, betört a 16-oson belülre, majd Haris Tabakovichoz passzolt, a bosnyák támadó pedig közelről belőtte a győztes gólt.

A Hertha három mérkőzés óta veretlen a Bundesliga 2-ben, a berlini csapat újabb sikerével feljött a tabella 6. helyére.

Kapcsolódó cikkek