Vágólapra másolva!
A Hertha BSC pénteken a Paderborn vendége lesz a Bundesliga II-ben. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón annyira felidegesítette az újságíró Dárdai Pált, hogy a berlini együttes magyar edzője felállt és távozott az eseményről.

Dárdai Pál otthagyta a sajtótájékoztatót

Dárdai Pál
Dárdai Pál felállt és távozott
Fotó: X

Óriási botrány volt a Hertha BSC sajtótájékoztatóján, méghozzá egy újságírói kérdés miatt. A Kicker munkatársa, Steffen Rohr feltett egy kérdést Dárdai Pálnak: 

„Pénteken megy a Hertha Paderbornba, ismét egy közvetlen rivális a tabellán. Milyen játékra számítasz? Milyen focit játszik az ellenfél? Változott a Paderborn a játékstílusa Florent Muslija januári távozása után?

Dárdai láthatóan bosszús volt, majd így válaszolt:

Steffen, azt írtad, hogy a Herthának nincsen koncepciója. Ameddig ezt így látod, addig nincs miről beszélnünk. Jöhet a következő kérdés, köszönöm

 - mondta a magyar edző.

Az újságíró nem hagyta annyiban, nagyjából öt perccel később újra szót kért: 

"Szeretném végezni a munkámat, Pali, újra megpróbálom."

Dárdainak azonban elege lett, felállt és elhagyta a sajtótermet, a távozáskor azt mondta: „Oké, Steffen, mondtam valamit. Köszönöm.” A magyar edző nem is tért vissza,

így a Hertha játékosa, Fabian Reese egyedül válaszolt a kérdésekre.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.