Vágólapra másolva!
Filmbe illően fordulatos és mocskos szexbotrány rengeti meg az Európa-liga negyeddöntőjére készülő AS Romát. A sztoriban szerepel egy ravasz utánpótlás játékos, valamint két alkalmazott és egy pornográf házivideó is.

A Red Bull Racing Forma-1-et megrázó botrányán is túltesz, és sokkal szaftosabb is annál, ami az AS Roma háza táján történt. Ráadásul a tavaly novemberi eset csak azt követően kapott nagyobb hírverést, hogy az egyik szereplő elkezdte megszellőztetni a sajtóban.

Az Il Fatto Quotidiano című lap információi szerint a következő történt. A rómaiak Primavera (ez az első csapat közvetlen utánpótlását jelenti) csapatának egyik játékosa kölcsönkért egy mobiltelefont a klub egyik női alkalmazottjától, azzal, hogy felhívja az ügynökét. A telefont aztán nem adta vissza (azaz ellopta), a rajta lévő intim házivideókat ellenben szétküldözgette a csapattársainak. A videón egyébként a női az AS Roma egy másik alkalmazottjával látható intim helyzetben.

A videó természetesen ezek után elég gyorsan kikerült az internetre, ami roppant kellemetlen volt minden szereplőnek.

 A klub még tavaly novemberben, a történtek után nem sokkal, de még az év végi nagy leépítések előtt kirúgta a nőt, aki egy neves ügyvédi irodához fordult emiatt.

Az AS Roma pénteken, azaz ma kénytelen volt egy közleményben tisztázni a történteket. Ezek szerint nem csak a nőt, de a videón látható férfit is lapátra tették, 

elsősorban azért, mert munkájuk során fiatalkorú játékosokkal is kapcsolatba kerülnek.

 Egyébként a Primavera-játékost is elküldték, pedig a lap információi szerint már közel járt, hogy bekerüljön az első csapatba.

A két felnőtt munkavállaló kirúgásának egyik fontos oka volt, hogy a videón hallható egy beszélgetés, amiben kedvezményes munkasávokról esik szó, aminek nem lett volna szabad kikerülnie a klub belső köreiből.