Vágólapra másolva!
Egybehangzó angol források szerint a Liverpoolnak sikerült megegyeznie Michael Edwardsszal, aki visszatér az Anfiel Roadra.

A Liverpool óriási erőket mozgósított, hogy visszacsábítsa az Anfiel Roadra a vezetőség korábbi sztárját, Michael Edwardsot, és a hírek szerint végül sikerrel jártak az angolok. A 44 éves angol szakember feltétele az volt, hogy a korábbiaknál lényegesen nagyobb beleszólása legyen mindenbe, így az átigazolásokba is.

A korábbi sportigazgató 2022-ben hagyta ott a Liverpoolt, pedig korábban olyan sztárjátékosok megszerzésében volt kulcsszerepe, mint Mohamed Szalah vagy éppen Virgil van Dijk, de olyan eladásokban is főszereplő volt, amikor például Philippe Coutinhót vitte el egy vagyonért a Barcelona az angoloktól.

Edwards 2011-ben csatlakozott először a Liverpoolhoz, sokak szerint neki köszönhető, hogy letette a bajnokságot és BL-t nyerő csapat alapjait. 

Edwards a Liverpoolt birtokló Fenway Sports Group egyik vezető pozíciójába kerülne, míg sportigazgatónak hozhatja magával azt a Richard Hughest, aki éppen szerdán távozott a Bournemouth csapatától.