Vágólapra másolva!
A Barcelona vezetőedzője, Xavi a szezon közben bejelentette, hogy az idény végén távozik, azonban a katalán sztárcsapat maradásra bírná a klublegendát.

Január végén, a Villarreal elleni vereség után jelentette be Xavi, hogy az idény végén távozik a kispadról. A Barcelona azóta viszont formába lendült és nem talált legyőzőre, a katalán sztárcsapat már 10 meccs óta veretlen, és a Bajnokok Ligájában is bejutott a legjobb nyolc közé.

Bajnokok Ligája, Napoli, Barcelona, Xavi Hernández
Xavi mégis marad a Barcelona edzője?
Fotó: NurPhoto via AFP / NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto

Xavi mégis marad a kispadon?

A Barcelona vezetői már nagy erőkkel keresik az új edzőt, azonban szeretnék, ha Xavi továbbra is a klub kötelékében maradna, ezért állítólag már felajánlottak neki egy nagyköveti pozíciót a klub alapítványánál. A hírek szerint az ötlet a klub legfelsőbb vezetésétől származik, és egy olyan mögöttes szándék is lehet benne, hogy 

a gesztusnak köszönhetően Xavi majd átgondolja távozását, és talán mégis úgy dönt, marad a csapatnál

- számolt be róla a Nemzeti Sport.

Xavi a következő két bajnokin biztosan nem ülhet le a kispadra, mivel az Atlético Madrid elleni rangadón kiállították, majd kétmeccses eltiltást kapott, a fellebbviteli bizottság pedig elutasította a Barcelona fellebbezését.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.