Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool szurkolói a közösségi médiában fakadtak ki a klub orvosi stábjára, miután úgy tűnik, Szoboszlai Dominikot és Trent Alexander-Arnoldot is túlságosan korán engedték vissza, így mindkettejüknek kiújult a sérülése.

Szerdán a brit sajtóban megjelentek olyan hírek, hogy Szoboszlai Dominik után egy másik liverpooli alapember, Trent Alexander-Arnold (és Thiago Alcantara) sérülése is kiújult, és minden valószínűség szerint mindketten kihagyják a jövő vasárnapi, Chelsea elleni Ligakupa-döntőt is. A Premier League listavezetőjénél mellettük Stefan Bajcetic, Joel Matip és Mohamed Szalah is a sérültek táborában van. 

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik egy ideig még nem léphet pályára a Liverpool csapatában
Fotó: Paul ELLIS / AFP

Szoboszlai Dominik még január 1-jén, a Newcastle United ellen szedett össze egy combizomsérülést, ami miatt bő három hetet hagyott ki. A magyar válogatott csapatkapitánya január végén, a Norwich ellen tért vissza a pályára, majd a Chelsea ellen kezdőként gólt is szerzett, viszont a következő, Arsenal elleni bajnokin újra kimaradt a keretből, mert kiújult a combizomsérülése. A The Telegraph értesülései szerint 

a 23 éves magyar futballista februárban minden bizonnyal már nem léphet pályára, 

vagyis a Ligakupa-döntő mellett két bajnokit és a Southampton elleni FA-kupa találkozót is kihagyhatja.

Kifakadtak a Liverpool szurkolói az orvosi stábra

A Mandiner észrevette, hogy a Liverpool szurkolói a klub orvosi csapatára mérgesek, szerintük ők rontottak el valamit. A drukkerek a közösségi médiában kérdőre vonták az egyesület orvosi stábját, mivel sokan nem egészségesek az együttesben, és többen is rásérültek a korábbi sérülésükre.

„Trent és Szoboszlai helyzete komoly aggodalomra ad okot, mert mindkettőjük sérülése gyorsan kiújult” – írta egyikük.

„Kérdéseket kell feltenni a Liverpool orvosi csapatának, hogy miért esnek vissza ilyen gyorsan a felépültnek hitt játékosok. 

Nagyon úgy tűnik, hogy folyamatosan alábecsülik a sérülések hosszát” 

– vélte egy másik drukker.

Jürgen Klopp Liverpool, Trent Alexander-Arnold
Jürgen Klopp megint nem számíthat Trent Alexander-Arnoldra
Fotó: AFP/Paul Ellis 

„A Liverpool FC-nek már ki kellene rúgnia az orvosi stábját. Ezek nem doktorok, kóklerek” – reagált egy dühös drukker, aki szerint a Liverpool orvoscsapatának változtatnia kell a módszerén a visszatérő sérülések magas száma miatt.

A Liverpool szombaton a Brentford vendége lesz az angol labdarúgó-bajnokságban.

Kapcsolódó cikkek