Vágólapra másolva!
Szoboszlai Dominik az újév első napján sérült meg a Newcastle United ellen. A probléma azonban nem súlyos, az angolok pedig már azt is tudják, hogy mikor tér vissza a csapatba a 23 éves futballista.

Kiderült, mikor térhet vissza a pályára Szoboszlai Dominik

Szoboszlai Dominik számára nem indult jól a 2024-es esztendő, a Liverpool már január 1-jén angol bajnokit játszott a Newcastle United (4-2) ellen, ahol Szoboszlait a 64. percben sérülés miatt le kellett cserélni.

Szoboszlai Dominik még a Newcastle ellen sérült meg Forrás: AFP/Peter Powell

Később kiderült, hogy a combhajlító izmával vannak problémák, az Arsenal elleni FA-kupa találkozót (2-0) kihagyta és a szerdai Ligakupa-elődöntő (Fulham) odavágóról is biztosan hiányozni fog majd.

Ezt követően viszont egy 11 napos szünete lesz a 19-szeres angol bajnoknak és legközelebb csak január 21-én lépnek újra pályára a Bournemouth ellen (Premier League). A liverpoolecho.co.uk pedig pontos dátumot közölt arról, hogy mikor áll majd újra a csapat rendelkezésére Szoboszlai:

a lap szerint január 20-án ismét bevethető lesz Szoboszlai Dominik a Liverpoolban

– szúrta ki a Mandiner.

Hivatalos megerősítés még nincs Szoboszlai Dominikról

Hivatalos megerősítés ugyan nem érkezett, ám azt a múlt vasárnapi FA-kupa találkozó előtt Jürgen Klopp vezetőedző is elmondta, hogy szerencsére nem komoly a sérülése a magyar válogatott csapatkapitányának, és nem kell sokat nélkülözniük őt.

A 23 éves futballista hétfő este az Év Sportolója gálán vett részt, ahol az év férfi sportolója lett, a magyar válogatottat pedig az év csapatának (hagyományos csapatok) választották.