Vágólapra másolva!
Tiszteletlenséggel vádolta meg a világbajnok argentin labdarúgót, Lionel Messit a francia Paris Saint-Germain csapatának tulajdonosa, Nasszer al-Helaifi.

A nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi tavaly nyáron távozott a PSG-től az amerikai Inter Miami együtteséhez. A franciaországi karrierje nem alakult a legjobban: nem a tervek szerint alakultak az eredmények, és a legjobban az fájt Messinek, hogy nem ismerték el a világbajnoki címe után. A párizsi klub tulajdonosa később Messi utóbbi kijelentését megcáfolta, a közelmúltban pedig egy újabb interjúban beszélt arról, hogy mi a véleménye az argentin focistáról.

Lionel Messi szerint nem kapott megfelelő elismerést Párizsban Forrás: NurPhoto via AFP/Federico Peretti/NurPhoto/Federico Peretti

Ezért nem volt nagy ünneplés Messi részére a PSG-nél

„Érthető volt, hogy nem ünnepeltük Messit a Parc des Princes stadionunkban – idézte Nasszer al-Helaifi szavait a Bors. – Argentína Franciaországot győzte le a vb-döntőben, egy másik játékosunk, Kylian Mbappé a vesztes oldalon állt.

Mi egy francia klub vagyunk. Azt sem szerettem volna, ha az egész stadion ellene lenne."

Kiemelte azt is, hogy Messit a vb-cím után valójában igenis ünnepelték az edzésen a párizsi csapattársai, tehát

ezért sem teljesen igaz a focista állítása. A katari milliárdos hozzátette, szerinte a nyolcszoros aranylabdás nem tisztelte eléggé a PSG-t.