A Bayern München szurkolói porig alázták a szerencsétlen Manchester Unitedet - videó

fbl Horizontal CHAMPIONS LEAGUE FOOTBALL
Manchester United's Argentinian midfielder #17 Alejandro Garnacho reacts during the UEFA Champions League group A football match between Manchester United and FC Bayern Munich at Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on December 12, 2023. (Photo by PETER POWELL / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United kedden este hazai pályán 1-0-ra kikapott a Bayern Münchentől, ezzel csoportja utolsó helyén végzett. A német csapat drukkerei pedig örömmel rúgtak bele a döglött oroszlánba.

A Manchester Unitednek egy győzelemmel akár még a BL-továbbjutásra is lett volna esélye, de egy Európa-liga-folytatásra mindenképpen odaért volna az angol csapat. Ehhez képest Erik ten Hag együttese harmatgyengén játszott egy legjobb szándékkal is csak félgőzzel hajtó Bayern ellen, amely így is uralta a játékot, és a 0-1-es végeredmény messzemenőkig a United számára hízelgő.

A Bayern-drukkerek pedig kiélvezték az alkalmat. A meccs hajrájában a vendégszektorból felharsant az 1996-os angliai foci-Eb slágere, az It's coming home, azaz a futball hazatér. Elhozta nekik a Bayern...

És, ha ez még nem lett volna elég: a meccs előtt, a bemelegítés során is felhangzott, majd a lefújás után, amikor már szinte csak a vendégdrukkerek voltak a stadionban, még hangosabban zengett egy másik dal, aminek a szövege egyszerűen csak annyi, hogy "Sz*rok vagytok, és tudjátok, hogy azok vagytok".