Szívszaggató üzenetet küldött Szoboszlai csapattársa az elrabolt apjának - videó

fbl TOPSHOTS Horizontal
Liverpool's Colombian midfielder #07 Luis Diaz celebrates after scoring the equalising goal during the English Premier League football match between Luton Town and Liverpool at Kenilworth Road in Luton, north of London on November 5, 2023. (Photo by JUSTIN TALLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A magyar válogatott csapatkapitányát, Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool a 95. percben szerzett góllal játszott 1-1-es döntetlent az újonc Luton Town vendégeként a hétvégén. Az egyenlítést érő gólt szerző Luis Díaz a mezét felhúzva üzent az édesapját fogságban tartóknak.

A Luton nagy csatára kényszerítette a Liverpoolt, amely végig szenvedett, s hiába alakított ki helyzeteket, vagy a hazaiak kapusa védett nagyot, vagy a kapufa segítette ki a saját közönsége által űzött-hajtott Lutont. A története első hazai Premier League-sikerére hajtó együttes aztán meglepetésre a 80. percben megszerezte a vezetést, és hősiesen próbált védekezni a lefújásig. A Pool végül a csereként beállt Luis Díaz 95. percben fejelt góljával tudott megmenteni egy pontot. A gólöröm alatt szájával felhúzta mezét, és az alatta hordott pólót mutatta a kameráknak.

üzenet volt rajta.

A Liverpool kolumbiai sztárjának, Luis Díaznak az édesanyját és édesapját elrabolták október végén. A támadó édesanyját már sikeresen kiszabadították a rendőrök, édesapját azonban továbbra sem találják.