Barátnője TikTok-videója miatt tehették ki a csapatból az Újpest focistáját

Fradi, FTC - Újpest bajnoki mérkőzés, Groupama Aréna, foci, labdarúgás
Yohan Croizet kiesése komoly veszteség az Újpestnek
Vágólapra másolva!
Nyáron nagy port kavart az ügy, amikor júniusban az Újpest FC hivatalos oldalán számolt be, hogy Yohan Croizet az NB III-as csapattal kezdte meg a nyári felkészülést; most úgy tűnik, kiderült, miért tették ki a csapatból a francia légióst.

A Sportál úgy értesült, egy TikTok-videó miatt kellett mennie az Újpest korábbi alapemberének. A francia játékos 2022 nyarán keresztszalag-szakadást szenvedett, így az őszi szezonban egyetlen meccsen sem léphetett pályára. Februárban már pályára lépett az NB I-ben, de többször is fegyelmezési problémák voltak vele. Yohan Croizet fejével Nebojsa Vignjevics is próbált beszélni, de áprilisban ismét térdsérülést szenvedett, és bár a vezetőedző támogatásáról biztosította őt, a futballista visszaélt a bizalommal.

Yohan Croizet ma már a ZTE focistája Fotó: Csudai Sándor - Origo

A klubnál úgy tudták, rehabilitáció miatt utazott külföldre, mígnem a labdarúgó barátnője május első napjaiban egy olyan videót osztott meg TikTok-on, amelyen a párjával, Croizet-val érkeznek meg Madeirára – mondani sem kell, nem a rehabilitáció miatt.

Miközben az Újpest a bennmaradásért küzdött, a középpályás a gyógytorna helyett a napsütötte tengerpartot választotta, ez pedig végleg kiverte a biztosítékot Nebojsa Vignjevicsnél.

Croizet a felkészülést az Újpest II-ben kezdte meg, majd leigazolta a Zalaegerszeg, ahol Boér Gábornál alapembernek számított, de a csapathoz Márton Gábor érkezett, aki a hírek szerint máris összetűzésbe került a franciával.

@kollarlili#fyp#fy#foryoupage#dayinmylife#vlog♬ original sound - Lili Kollar (HU)