Dárdai Pál nagyon kifakadt, durván visszaszóltak neki

Hertha BSC - FSV Mainz 05 Sports DFB Cup soccer Horizontal, Dárdai Pál
01 November 2023, Berlin: Soccer: DFB-Pokal, Hertha BSC - FSV Mainz 05, 2nd round, Olympiastadion, Hertha's coach Pal Dardai applauds towards his players at the end of the game. Photo: Soeren Stache/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A másodosztályú német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hertha BSC magyar vezetőedzője, Dárdai Pál egy szerdai sajtótájékoztatón beszélt a nélkülözött Myziane Maolidáról, akinek a menedzsere később reagált a vádakra.

Dárdai Pál üzenete

A francia utánpótlás-válogatott Myziane Maolida a novemberi világbajnoki selejtezőkön a Comore-szigetek felnőtt válogatottjában rögtön két góllal és két győztes mérkőzéssel mutatkozott be. A berlini klubjában azonban Dárdai Pál eddig nem szavazott neki bizalmat, csak a negyedosztályú tartalékcsapatban lépett eddig pályára az idényben – írta a Magyar Nemzet is.

Dárdai Pálnak megvan a magyarázata, hogy miért nélkülözi Maolidát Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

A pénteki Hannover elleni bajnoki előtti sajtótájékoztatón a magyar vezetőedzőt arról is kérdezték, hogy ha ezek szerint Maolida jó formában van, miért nélkülözi.

mondta a 24 éves játékosról Dárdai Pál.

Reagált Maolida menedzsere

A várhatóan a januári átigazolási időszakban távozó focista menedzsere, Philippe Lamboley nem hagyta szó nélkül a játékosát ért kritikát.

„Az egyetlen dolog, amivel egyetértek ezzel a nagyszerű, látnoki edzővel, hogy szabaduljunk meg egymástól – mondta a minden bizonnyal ironikusan beszélő Lamboley-t. – Megértem, hogy Dárdai urat bántja, hogy egy olyan játékos, mint Myziane, akit a szezon eleje óta nem használt, és akit ki is dobott, magas szinten játszik nemzetközi meccseken. Ő egy középcsatár. Ez az, amit a keményen dolgozó Dárdai úr nem vett észre."