Szoboszlaiék újabb lépést tettek az Eb-kijutás felé, elképesztő botrány tört ki a Red Bullnál

Litvánia, MAgyarország, labdarúgás, EB-selejtező, mérkőzés, Kaunas
Kaunas, 2023. október 17. Szoboszlai Dominik (k), valamint a litván Justas Lasickas (b) és Modestas Vorobjovas a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Litvánia - Magyarország mérkőzésen a kaunasi Dariaus ir Giréno Stadionban 2023. október 17-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Kedden a magyar labdarúgó-válogatott Litvániában újabb lépéssel került közelebb az Eb-részvételhez. Marco Rossi csapatának drámai meccse mellett is rengeteg érdekesség történt a sportvilágban, és ha lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A magyar labdarúgó-válogatott kedden este kétgólos hátrányból felállva 2-2-s döntetlent játszott Litvánia vendégeként Kaunasban, így egy lépéssel közelebb került ahhoz, hogy kijusson a 2024-es Európa-bajnokságra.

Szoboszlai Dominik 11-esből volt eredményes a litvánok ellen Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Német Labdarúgó Szövetség olyan nevetséges hibákat követett el a Mexikó elleni találkozó kapcsán, hogy elképesztő balhé kerekedett belőle, amiről az egész világ beszél.

A Red Bull csapatánál rengeteg a belső feszültség, és a hírek szerint az osztrák istálló 80 éves tanácsadójának, Halmut Markónak a jövője veszélybe került. A rutinos szakember később reagált a távozásával kapcsolatos hírekre.