A súlyosan sérült Willi Orbán fontos döntést hozott

Montenegró - Magyarország, Eb-selejtező, Európa-bajnoki-selejtező, Európa-bajnokság, G csoport, 3. forduló, foci, labdarúgás, magyar válogatott, magyar labdarúgó-válogatott, Stadion Pod Goricom, Podgorica, 2023.06.17.
Podgorica, 2023. június 17. Szoboszlai Dominik (b) és Willi Orbán a Montenegró - Magyarország Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen a Podgorica Városi Stadionban 2023. június 17-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Két évvel, 2027-ig szerződést hosszabbított Willi Orbán, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő RB Leipziggel.

A 43-szoros magyar válogatott védőnek eredetileg 2025-ben járt volna le a szerződése a lipcsei klubnál, de a felek már most megállapodtak a folytatásról.

- idézte a német klub oldala pénteken a lipcseiek csapatkapitányát, aki jelenleg térdsérülése miatt harcképtelen. Hozzátette, már eddig is szép sikereket értek el a csapattal - három címet szereztek -, de a legnagyobb álma, hogy bajnokok legyenek, amire képesnek is tartja az együttest.

Orbán 2015-ben a Kaiserslauterntől érkezett a Leipzighez, amelynek színeiben azóta 292 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 27 gólt is szerzett. Legnagyobb sikereként tavaly és idén is Német Kupát nyert az együttessel.