Vágólapra másolva!
A Premier League-ben szereplő Wolverhampton nyáron igazolt francia futballistája, Jean-Ricner Bellegarde teljesen elvesztette a fejét az újonc Luton Town ellen, így még az első félidőben kiállították.

Az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján a Wolverhampton az újonc Luton Town otthonába látogatott, de már a 39. percben emberhátrányba került, miután Bellegardét kiállították.

A francia középpályás megpróbált labdát szerezni a félpályánál, így becsúszva szerelte Tom Lockyert, aki estében két lába közé fogta ellenfele combját, így a két játékos összeakaszkodott a földön. Az összegabalyodást aztán hamar megunta a Wolves 25 éves futballistája, és izomból ellenfele ágyékába rúgott, aki a fájdalomtól összegörnyedve kuporgott hosszú másodpercekig. Természetesen a botrányos eset nem maradt megtorlatlanul, a játékvezető azonnali piros lappal kiállította a vendégek játékosát.

A mérkőzés végül 1-1-es döntetlennel zárult, így a Luton megszerezte első pontját az idei szezonban, de továbbra is utolsó helyen áll a tabellán.