Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Mindenki Guardiolán nevet a Manchester City kudarca után

fbl Horizontal
Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola reacts during the English Premier League football match between Wolverhampton Wanderers and Manchester City at the Molineux stadium in Wolverhampton, central England on September 30, 2023. (Photo by Darren Staples / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az angol labdarúgó-bajnokság 7. fordulójában a bajnoki címvédő Manchester City 2-1-re kikapott a Wolverhampton Wanderers otthonában. A találkozó előtt Pep Guardiola, a BL-győztes csapata edzője a Wolves támadósorát méltatta, azonban nem jutott eszébe a dél-koreai Hvang Hicshan neve, aki végül a győztes gólt lőtte a találkozón. A Wolverhampton Wanderers közösségi oldalának adminja sem feledkezett meg az estről, aki a találkozó alatt Guardiola szavaiból csinált viccet.

A találkozó előtt Pep Guardiola a szokásához híven arról beszélt, hogy a Wolverhampton Wanderers mennyire jó csapat, és hogy milyen remek támadóik vannak. A katalán mester el is kezdte sorolni a neveket, említette a brazil Matheus Cunhát, a portugál Pedro Netót és a koreai srácot, akinek nem jutott eszébe a neve.

A meccset aztán a Wolves nyerte 2-1-re, a győztes gólt pedig a dél-koreai Hvang Hicshan lőtte, a klub közösségi oldalának adminija pedig a találat után nem a Hvang nevet írta ki, hanem azt, hogy: "a koreai srác"

Mindent egy helyen az Eb-ről