"Ez egy szégyen" - őrjöngött és a bírót szidta Xavi a Barcelona botrányos bajnokija után

Xavi, Barcelona
Xavit felháborították a Getafe ellleni meccsen történtek
Vágólapra másolva!
A La Liga első fordulójában a Barcelona egy őrült és botrányos mérkőzésen gól nélküli döntetlent játszott a Getafe otthonában. A találkozó után a katalánok vezetőedzője, a reklamálás miatt kiállított Xavi borzasztóan dühösen nyilatkozott.

A meccs 70. percében a csereként beállt Abde Ezálzúlí kapott egy remek kiugratást, azonban a Getafe egyik védője lerántotta a Barca játékosát, de a játékvezető továbbot intett, erre Xavi reklamálni kezdett, amiért kiállította a bíró.

Ekkor már mindkét csapat emberhátrányban futballozott, a kőkemény küzdelmet hozó találkozón összesen 12 lapot osztott ki a játékvezető, César Soto Grado.

Xavit felháborították a Getafe ellleni meccsen történtek Forrás: AFP/Javier Soriano

"Megmondtam neki, hogy túl sok szabálytalanságot enged nekik, nekünk pedig nem, ezért állított ki. A minap volt egy megbeszélésünk a játékvezetőkkel, és az egyik első változtatás, amit alkalmazni akartak a szabályokban, az az volt, hogy próbálnak megértőbbek lenni az edzőkkel, mert a játék hevében idegesebbek vagyunk.

mondta a katalán edző a meccs után, aki felháborítónak tartja a játékvezetést, és úgy gondolja, hogy az egyik alkalommal, amikor tizenegyes helyett az ellenfél kapott kifelé szabadrúgást, csak kitalálták, hogy az ő játékosa kezezett.

írta meg a Nemzeti Sport, hogyan méltatlankodott Xavi a mérkőzést követően.