Vágólapra másolva!
Miután a múlt héten a meccs során, a stadionban csapott össze néhány drukker, a holland FC Twente és a svéd Hammarby BK szurkolóinak egy csoportja a csütörtök esti, egymás elleni labdarúgó Konferencia-liga-selejtező visszavágója előtt is összeverekedett egymással.

A Hollandiában aratott 1-0-s Twente-győzelem után a selejtező második fordulójának második mérkőzésére Stockholmban kerül sor, ahol már a találkozó előtti napon érezhető volt a feszültség a városban. A közösségi médiába fel is került egy szerdai felvétel, amelyen egy autóból vették videóra, ahogy néhány szurkoló között verekedés tört ki: állítólag a svéd fanatikusok ütöttek enschedei drukkereket.

A Hammarby-szurkolók aztán éjszaka sem tétlenkedtek, hiszen a Twente játékosainak szállodájánál lőttek tűzijátékokat a magasba, ezzel is megzavarva a holland csapat focistáinak pihenését.

A párharc továbbjutójára a Kecskeméti TE vagy a lett Riga FC vár. A magyarországi mérkőzésen 2-1-re a Kecskemét tudott nyerni, a visszavágót csütörtökön 19 órától rendezik Rigában.