Vágólapra másolva!
Szombaton is számos érdekes és megdöbbentő esemény történt a hazai, illetve a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

Mi mással is kezdhetnénk, mint hogy a görögök legyőzésével világbajnok lett a magyar férfi vízilabda válogatott Fukuokában.

Világbajnok lett a magyar férfi pólóválogatott Forrás: AFP/Yuichi Yamazaki

A férfi pólósaink aranyérmével kapcsolatban számos érdekességről számolhattunk be: a vízilabdázók meghívták egy közös képre az ugyancsak világbajnok honfitásukat, Kós Hubertet, Zalánki Gergő lett az MVP, a finálé hőse Vogel Soma lett, aki az ötméteres párbajban négyszer hárított, a magyar csapat legjobbja "csaló kódnak" nevezte a válogatott kapusát, de az öröm pillanatai sem maradtak látatlanul.

Közben Jürgen Klopp döntött: elhagyja a Liverpoolt.

Jürgen Klopp elhagyja a Liverpoolt Forrás: Twitter

Hamilton balesetet okozott, totális káoszt hozott az esős belga sprintfutam.

Folytatódott a magyar bajnokság is. A labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában az újonc Diósgyőr 1-0-ra kikapott a Puskás Akadémia csapatától a miskolci DVTK Stadionban.

Az Újpest FC több mint egy órát emberhátrányban játszva 2-1-re legyőzte a Fehérvár FC-t a Szusza Ferenc Stadionban.

Az Újpest legyőzte a Fehérvárt Forrás: M4 Sport

Szombat este a Dárdai Pál által vezetett Hertha BSC számára is megkezdődött a német másodosztályú bajnokság. A Bundesliga 2. első fordulójában a Hertha 1-0-ra kikapott a Fortuna Düsseldorf otthonában.