Szoboszlai jövője eldőlt, kitört a botrány Dárdai Pál csapatánál

fbl Horizontal FOOTBALL, Dárdai Pál
Hertha Berlin's Hungarian head coach Pal Dardai gestures from the sidelines during the German first division Bundesliga football match between Hertha Berlin and VfL Bochum in Berlin, Germany, on May 20, 2023. (Photo by John MACDOUGALL / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO
Vágólapra másolva!
A csütörtöki nap sem telt érdekességek nélkül a sport világában, így ha lemaradt volna a legfontosabb történésekről, most egy helyen gyűjtöttük össze a legfontosabb híreket.

Sajtóértesülések szerint a szaúd-arábiai labdarúgó-bajnokságban szereplő al-Ettifaq csapatában fogja folytatni a pályafutását Jordan Henderson, az angol Liverpool középpályása, míg Fabinhót az al-Ittihad szemelte ki. Az átigazolások esetén Szoboszlai Dominik jó eséllyel már a szezon első meccseitől fogva stabil tagja lehet az angol sztárcsapat kezdőjének. Mindeközben az is kiderült, hogy a magyar válogatott csapatkapitányát mikor és hol láthatjuk a hazai sportcsatornákon.

A Dárdai Pál vezette Hertha BSC megkezdte a felkészülést a német másodosztályú labdarúgó-bajnokságra, ám a magyar szakember nem vitte magával a legnagyobb sztárjait az ausztriai edzőtáborba, miközben az egyik új szerzemény óriási vihart kavart a szurkolók körében.

Az immár kínai színekben versenyző Liu testvérek az elmúlt napokban már a kínai válogatott pekingi edzőtáborából jelentkeztek be, most pedig a nagypapájuk árulta el, mikor térhetnek vissza Magyarországra az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázók.

Nem sok reménye maradt a Ferrari szurkolóinak az idei Forma–1-es szezonra, ugyanis Frédéric Vasseur csapatfőnök elismerte, hogy hiába a McLaren váratlan megtáltosodása és hiába van még hátra a szezonnak több mint a fele, az olasz istállónál már nem idénre, hanem inkább a 2024-es idényre koncentrálnak.

Kovács Ferenc Soma nem csak válogatott atléta, hanem tanulmányait tekintve is a legjobbak közé tartozik. Korosztályos országos csúcstartó idén érettségizett, de már a hivatalos jelentkezési határidő előtt felvették a világ egyik legjobb egyetemére, a Harvardra.