Vágólapra másolva!
A kupagyőztes ZTE FC labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Senkó Zsombor.

A zalaegerszegi klub pénteken hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 20 esztendős hálóőr az első nyári igazolása. A fiatal kapus kettő plusz egy évre írt alá.

Senkó Zalaegerszegen kezdett el futballozni, majd az Illés Akadémiára került, amit egy csaknem négyéves időszak követett a Juventus csapatánál. Senkó januárban tért haza Magyarországra, az utóbbi félévet Miskolcon töltötte. Tavasszal négy alkalommal lépett pályára az NB II-es bajnok DVTK csapatában. A fiatal kapus azért lett egyszerre nagyon ismert, mert márciusban az MTK elleni másodosztályú bajnokin megakadályozta, hogy egy szurkoló kisfiú a félidőben a kapujába rúgja a labdát.

Senkó Zsombor a ZTE első nyári igazolása Forrás: ztefc

"Zsombi alapvetően zalaegerszegi nevelésű, innen indult el, jutott el a Juventusig és egy vargabetűvel jött haza.

- nyilatkozta Sallói István sportigazgató.

"Elsősorban nagyon örülök, hogy hazatértem, mert innét indult a pályafutásom, úgyhogy nagyon boldog vagyok, közel van a családom, igazából Zalaegerszeghez köt minden. Sokat várok magamtól, remélem, hogy kiemelkedő szereplést tudok majd felmutatni az egész szezon során. Szeretnék olyan teljesítményt nyújtani, amivel mind a város, mind pedig az egész csapat elégedett lehet" - fogalmazott a hálóőr, aki az MTK-hoz szerződő Demjén Patrikot pótolhatja.