Vágólapra másolva!
A The Athletic információi szerint Neymar a szaúdiak legújabb célpontja. A Paris Saint-Germain futballistája komoly ajánlatot kapott a közel-keleti országból, miközben a Chelsea is érdeklődik iránta.

A lap arról számolt be, hogy Lionel Messi után Neymar lehet a következő távozója a PSG-nek, amely így az MNM-trió újabb tagját veszítheti el, ráadásul Kylian Mbappé jövője is bizonytalan Párizsban. A hírek szerint a szaúdiak 40 millió eurós fizetéssel csábítják a brazil sztárfocistát, akinek a jelentős bérigényét csak nagyon kevés klub tudná állni. A közel-keleti ország dúsgazdag csapatai azonban az elmúlt hónapokban már bizonyították, hogy a pénz nem számít, ha világklasszis játékosról van szó.

A meg nem nevezett szaúdi klub mellett állítólag a Chelsea is érdeklődik Neymar iránt, ráadásul a napokban távozott Kalidou Koulibaly, N'Golo Kanté, Tiemoué Bakayoko és Mateo Kovacic is, de Hakim Zijes, Kai Havertz, Mason Mount, Denis Zakaria, César Azpilicueta és Ruben Loftus-Cheek személyében is lehetnek még távozók, így a londoniakat a transzferekből befolyt pénz hozzásegítheti, hogy a Stamford Bridge-re csábítsák a brazil válogatott támadót.

Gigaajánlatot kapott Neymar, de a hírek szerint maradna Párizsban Forrás: AFP/Alain Jocard

A L'Équipe ugyanakkor arról ír, hogy Lionel Messi elvesztése, valamint Kylian Mbappé esetleges távozása bonyolíthatja az üzletet, mivel a franciák nem akarják elveszíteni mindhárom sztártámadót egy nyár alatt. Emelett a PSG új vezetőedzője, Luis Enrique jó előjel lehet Neymar maradására, mivel korábban már dolgoztak együtt a Barcelonánál, és jó kapcsolatot ápolnak egymással. A francia lap hozzáteszi, hogy bár Neymar korábban többször is kifejezte távozási szándékát, jelenleg azt fontolgatja, hogy a klubnál marad.