Szoboszlai sokkolt, bombaigazolásra készül a Fradi, dráma a Mol Magyar Kupa-döntőn

Szoboszai Dominik
Dominik SZOBOSZLAI (RB Leipzig, #17). Leverkusen, Soccer 1st Bundesliga / 29th matchday, matchday 29, Bayer Leverkusen - RB Leipzig, April 23rd, 2023, BayArena, Leverkusen. #DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video # (Photo by Julian Meusel / SVEN SIMON / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban is a szerdai napon. Ha lemaradt volna a legfontosabb sporthírekről, most egy helyen megtalálja őket. Visszapillantó.

Szerda este drámai körülmények között a Zalaegerszegi TE nyerte meg a 2022-23-as MOL Magyar Kupát, miután a Puskás Arénában megrendezett fináléban hosszabbítás után legyőzte a másodosztályú Budafoki MTE csapatát.

A Ferencváros labdarúgócsapatánál már erőteljesen készülnek a nyári átigazolási időszakra, és a hírek szerint a zöld-fehérek érdeklődnek Daler Kuzjajev, a Zenit Szentpétervár 46-szoros orosz válogatott középpályása iránt.

Szoboszlai Dominik ugyan eltiltás miatt hiányzott az RB Leipzig legutóbbi, Hoffenheim elleni bajnokijáról, de így is kilátogatott a stadionba, ráadásul jókora feltűnést keltett a ruházatával.

Sajtóértesülések szerint a szezon végén Lionel Messi elhagyja a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatát.

A Chelsea újabb vereséget szenvedett, az Arsenal elleni fiaskó pedig zsinórban már a hatodik veresége volt a londoniaknak Frank Lamparddal. A Chelsea kínos mélyrepülése után a mémkészítők se fogták vissza magukat és nem kímélték a milliárdokból összevásárolt sztárcsapatot.

Sajnos a szerdai nap sem telt el gyászhír nélkül, ugyanis 32 éves korában meghalt az olimpiai bajnok sprinter, Tori Bowie.