56 gólt lőtt a magyar focicsapat, mégis az ellenfél kapta a dicséretet

gólvonal technológia, gólbíró, videobíró, videóbíró
A man tries the goal-line technology (GLT) to be used in the FIFA World Cup for the first time to give more accuracy to referees, at Maracana Stadium in Rio de Janeiro on June 9, 2014. In Maracana stadium, seven cameras on each goal will register the movenent of the ball and the referee receives the result instantly on a watch. AFP PHOTO / YASUYOSHI CHIBA
Vágólapra másolva!
A Heves vármegyei II. osztályú U19-es bajnokság Keleti csoportjának 13. fordulójában az Egerszóláti SK hazai pályán 56-2-re győzte le a Mátraderecskei SE együttesét.

A vendég mátraderecskeiek 9 fővel kezdték a meccset, majd sérülések miatt a létszámuk 7 főre csökkent, ám így is végigjátszották a mérkőzést. Sőt, a hajrában így mutatta meg a csapat, hogy képes gólt is lőni, hiszen 49-0-s állásnál szerezték az első találatot, majd a 90. percben a találkozó utolsó gólja is az övék lett Szabó Lóránd jóvoltából.

Az egerszólátiak a klub honlapján ki is emelték az ellenfél sportszerűségét és hozzáállását.

– idézi a heol.hu a Bata Árpád és Prokaj Ádám vezette szólátiakat.

A találkozón Orosz Jordán 16, Szabó Kristóf 14, Holló Gergő 13 gólt szerzett. A 9 csapatos bajnokságot az Egerszalót vezeti 33 ponttal és 123-10-es gólaránnyal, míg a Mátraderecske 1 ponttal és 17-141-es gólaránnyal az utolsó pozícióban áll.