Vágólapra másolva!
Thomas Tuchel, a Bayern München vezetőedzője finoman szólva sem volt elégedett játékosai hozzáállásával a csapat csütörtöki edzésén, emiatt a dühét egy szlalomrúdon vezette le.

Mióta Thomas Tuchel átvette a Bayern irányítását, a bajorok kiestek a Német Kupából, majd a Bajnokok Ligájából is, sőt már lecsúsztak a második helyre a bajnoki tabellán, így veszélybe került a címvédés. Ráadásul az öltözőben is akadt feszültség a játékosok között, de Tuchel cáfolta, hogy válsághelyzetben lenne a csapat.

A csapat csütörtöki edzésén azonban a kelleténél jóval feszültebb volt a német edző, és olyannyira elégedetlen volt a játékosai edzésmunkájával, hogy többször is félbe kellett szakítania a tréninget, hogy eligazítást tartson. A Bild információi szerint Tuchel az ingerültségét egy szlalomrúdon vezette le, amelyen előtte Lőw Zsolt támaszkodott, két mozdulattal kettétörte az eszközt térdén, majd feszült beszélgetést folytatott segítőivel.

Az esetet Oliver Kahn vezérigazgató a pálya széléről, míg Hasan Salihamidzic sportigazgató két emelettel feljebbről, egy ablakból nézte végig, és egyikük sem tűnt túl boldognak.

A német lap kiemeli, hogy a bajorok sztárja, Leroy Sané meglehetősen kedvetlenül edzett a bemelegítés során, a német játékos viselkedése további aggodalomra ad okot, hogy nincs minden rendben Münchenben.

A Bayern vasárnap a Dárdai Pál irányította Herthát fogadják a Bundesliga 30. fordulójában.