Vágólapra másolva!
A pénteki nap is bőven szolgáltatott érekességet a sportvilágban. természetesen még mindig téma volt Hosszú Katinka terhessége, fordulat állt be Szilágyi Liliána ügyében, sorsoltak a labdarúgó BL-ben, súlyos sérülést szenvedett egy Fradi-szurkoló, eldőlt C. Ronaldo jövője a válogatottnál, harmincadik alkalommal lett magyar bajnok az FTC jégkorongcsapata. Íme, a nap legfontosabb eseményei:

Újabb fordulat állt be a korábbi úszó, Szilágyi Liliána ügyében, akit a vádak szerint testileg és lelkileg is terrorizált és szexuálisan zaklatott apja, Szilágyi Zoltán, aki becsületsértés miatt pert indított a lánya ellen.

Szilágyi Lilián ügyében újabb fordulat állt be Forrás: Instagram/lilianaszilagyi

Csütörtök este a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka a közösségi-oldalán bejelentette, hogy gyereket vár. A rokonok, barátok, szurkolók mellett az úszósport vezetői is gratuláltak a klasszisnak, Sós Csaba szövetségi kapitány pedig arról is beszélt, mint jelenthet a jövőre nézve Hosszú Katinka terhessége. Hosszú Katinka egy közösségi médiás bejegyzésben mutatta meg, hogy mi most a két legfontosabb dolog az életében.

Hosszú Katinka tehrssége tartja lázban a világot Fotó: Csudai Sándor - Origo

A nyolcaddöntők lezárultával az UEFA svájci központjában kisorsolták a Bajnokok Ligája negyed- és elődöntőinek párosításait.

Még csütörtök este a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén a Ferencváros a német Bayer Leverkusen csapatát fogadta. A találkozó a német csapat kétgólos győzelmével zárult, de ami még ennél is fájóbb, hogy egy Fradi-szurkoló súlyos sérüléseket szenvedett, miután lezuhant a Puskás Aréna faláról.

Az al-Nasszr együtteséből is válogatott meghívót kapott Cristiano Ronaldo Forrás: AFP/-

Roberto Martínez, a portugál labdarúgó-válogatott frissen kinevezett szövetségi kapitánya kihirdette keretét a Liechtenstein és Luxemburg elleni Eb-selejtezőkre, a csapatban pedig helyet kapott a 38 éves Cristiano Ronaldo is.

Harmincadik alkalommal lett magyar bajnok az FTC jégkorongcsapata, miután az Erste Liga elődöntőjében 4-3-as összesítéssel bizonyult jobbnak a Budapest JA együttesénél, és ezzel bejutott a Gyergyói HK elleni fináléba. A mindent eldöntő pénteki csatát 3-0-ra nyerte a vendég zöld-fehér alakulat.