Gólt lőtt a Lazio ellen a magyar válogatott focista - videó

SS Lazio v AZ Alkmaar - UEFA Conference League celebrates,Football,goal,italy,pitch,players,score,Soccer,Stadio Horizontal
ROME, ITALY - MARCH 07: Milos Kerkez of AZ Alkmaar celebrates after scoring a goal during the UEFA Conference League round of 16 football match between SS Lazio and AZ Alkmaar at Stadio Olimpico on March 7, 2023 in Rome Italy. Claudio Pasquazi / Anadolu Agency (Photo by Claudio Pasquazi / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A holland AZ Alkmaar magyar válogatott focistája, Kerkez Milos gólt szerzett a Lazio otthonában az Európa-konferencialiga nyolcaddöntőjében.

Pedro góljával még a Lazio szerzett vezetést, majd a 45. percben egyenlített az Alkmaar. A második félidőben Kerkez labdaszerzése és egy szép összjáték után a magyar légiós szerezte meg a győztes gólt a 62. percben.

A 19 éves, négyszeres válogatott futballista a folytatásban a 74. percben sárga lapot kapott, majd a 83. percben lecserélték.

Kerkez azt követően, hogy a csapat hétvégi, Vitesse elleni bajnoki sikeréhez gólpasszal járult hozzá, ezúttal győztes találatot jegyzett az olasz bajnokság harmadik helyezettjének otthonában.

A nyolcaddöntő többi odavágójára csütörtökön kerül sor. A visszavágókat egy hét múlva rendezik, a sorozat döntőjére június 7-én kerül sor Prágában.