Az édeshármast tervező Neymar zokogott fájdalmában, részegen balesetezett az NB I-es focista

fbl Horizontal
Neymar kiesése hatalmas érvágás a Bayern elleni BL-visszavágó előtt
Vágólapra másolva!
Elsősorban a foci világában alakult eseménydúsan a vasárnap, de nem feltétlenül a pályán alakult eredmények miatt. Mutatjuk a legérdekesebb eseményeket!

Kora délután a Paris Saint-Germain szenzációs és fordulatos mérkőzésen 4-3-ra győzött a Lille elleni bajnoki találkozón. A győztes gólt Lionel Messi szabadrúgása jelentette a hosszabbításban, de a fővárosiak nem lehetnek teljesen elégedettek, ugyanis Neymar a második félidő elején súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, amit a hordágyon bemutatott zokogása is sejtetett.

A brazil támadó más miatt is a középpontban állt a hétvégén. A népszerű röplabdás testvérpár, Key Alves és Keyt Alves elmondták, hogy Neymar megpróbálta mindkettejüket egyszerre elcsábítani, ám ők visszautasították a PSG sztárjának a közeledését. A bombázó ikerpárost mi is bemutattuk egy cikkünkben.

Vasárnap hajnalban Budapest XI. kerületében az OTP Bank Ligában futballozó Carlos Auzqui közlekedési balesetet okozott – mint utólag kiderült, ittas állapotban. Csapata nem sokkal a Katasztrófavédelem közleménye után reagált az incidensre.

Vasárnap rendezik az angol Ligakupa döntőjét a Newcastle United és a Manchester United között. A Szarkák kapuját különböző okok miatt várhatóan Loris Karius fogja védeni, aki szinte napra pontosan 2 év után léphet ismét pályára egy tétmeccsen – éppen a Newcastle számára az elmúlt 24 év legfontosabb találkozóján.