Óriási botrány a Juventus meccsén: levizelték az ellenfél dolgozóit

Spezia Calcio v Juventus - Serie A NurPhoto General news La Spezia Alberto Picco Stadium Spezia Calcio Italian Serie A Horizontal SPORT
Spezia supporters during the italian soccer Serie A match Spezia Calcio vs Juventus FC on February 19, 2023 at the Alberto Picco stadium in La Spezia, Italy (Photo by Gianluca Ricci/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Gianluca Ricci / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus 2-0-ra nyert a Spezia otthonában a Serie A 23. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. A meccsen több botrány is volt, ugyanis a vendégek játékosát, Filip Kosticot az ellenfél szurkolói kifütyülték, a hazaiak két alkalmazottja pedig arra panaszkodott, hogy valaki a lelátóról levizelte őket.

Massimiliano Allegri a 81. percben cserélte le Kosticot, akit alaposan kifütyültek a Spezia-drukkerek, miközben levonult a pályáról. A hazai szurkolók obszcén mozdulatokat mutogattak a szerb futballista felé és rasszista bekiabálásokkal is megalázták.

A másik botrány ennél is elképesztőbb volt, ugyanis a Spezia két alkalmazottja feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen, mert arra panaszkodtak, hogy a lelátóról levizelték őket.

A két munkatárs, egy férfi és egy nő a Juventus-szurkolók által elfoglalt vendégszektor tövében tartózkodott: a jelentések szerint vizeletsugár érte őket, és láttak is egy embert, aki felülről vizel rájuk.

A feljelentést maga a klub is megerősítette, a rendőrség pedig a stadion kamerafelvételei alapján ellenőrizni fogja az esetet.

Forrás