Cristiano Ronaldo váratlanul elkezdett focizni - videó

Al Nassr vs Al Ettifaq - Saudi Pro League Football,photography,Saudi Pro League,Soccer,sports Square Horizontal
RIYADH, SAUDI ARABIA - JANUARY 22: Cristiano Ronaldo of Al Nassr in action during the Saudi Pro League match between Al Nassr and Al Ettifaq at Mrsool Park in Riyadh, Saudi Arabia on January 22, 2023. Stringer / Anadolu Agency (Photo by STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo csapata az al Naszr a portugál támadó négy góljával 4-0-ra nyert az al Vahda vendégeként a szaúdi bajnokságban.

Az ötszörös aranylabdás sztárfocista harmadik bajnoki meccsén szerepelt Szaúd-Arábiában, ezúttal is kezdőként és csapatkapitányként. Ronaldo első meccsén még nem szerzet gólt, a második bajnokiján egyszer talált be.

Az al Naszr 16. bajnoki meccsén, Ronaldo harmadik bajnokiján az al Vahda otthonában lépett pályára és az első félidőben már két gólt szerzett a portugál. Ballal és jobbal is gólt szerzett, előbb a 21., majd a 40. percben.

Cristiano Ronaldo második gólja egyben pályafutása 500., bajnoki meccsen szerzett gólja volt.

Az al Naszr a második félidő elején tizenegyest kapott, videó segítségével adták meg egy kezezés után. A labda mögé természetesen CR állt és nem is hibázott.

A 61. percben negyedik gólját is megszerezte Ronaldo. Egy indítás után lépett ki és első lövését még védte a kapus, de másodszorra már nem hibázott.

Ronaldo így három meccsen öt gólt szerzett már, amivel holtversenyben hetedik a szaúdi góllövőlistán. Pályafutása srán már 9. alkalommal szerzett négy gólt, a Real Madridban korábban volt két ötgólos meccse is.

Az al Naszr végül 4-0-ra nyert és vezeti a bajnokságot, az al Vahda a 13. a 16 csapatos bajnokságban.