A szánalmas FIFA megijedt Cristiano Ronaldótól

fbl Horizontal
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo reacts at being defeated during the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Morocco and Portugal at the Al-Thumama Stadium in Doha on December 10, 2022. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a világbajnokság után a Twitteren állás foglalt és bejelentette, hogy Lionel Messit tartja a világ legjobbjának, később viszont törölte a posztot.

Argentína Lionel Messi vezérletével megnyerte a katari labdarúgó-világbajnokságot, így a PSG sztárja megszerezte azt a trófeát, ami eddig még hiányzott a gyűjteményéből. Messi fantasztikusan játszott az egész tornán és hét gólt lőtt, míg legnagyobb riválisa, Cristiano Ronaldo csak szenvedett. A portugálok szupersztárja csupán egy büntetőből szerzett gólra volt képes, ráadásul az egyenes kieséses szakaszban a kispadra száműzte Fernando Santos szövetségi kapitány. Ronaldo csapata a negyeddöntőben kiesett, Messi viszont világbajnok lett, ezért sokan úgy gondolták ezzel végleg eldőlt, kettejük közül ki a jobb futballista.

A FIFA is állást foglalt, a Twitteren megosztott egy posztot, amelyben bejelentette: a vita eldőlt, Messi a legjobb.

Ezt követően Ronaldo rajongói elárasztották a közösségi oldalt és felháborodva adtak hangot az ellenvéleményüknek. A FIFA ezek után lépett és törölte az eredeti bejegyzést.

Ez a reakció sem tetszett sokaknak, akik a FIFA profizmusát kérdőjelezték meg és képmutatónak tartják a szövetséget, amiért kigúnyolták Ronaldót, majd azonnal törölték a posztjukat.

Forrás