Örökre eltiltották a bíróra fegyvert fogó magyar focistát

bíró, fegyver, Tényő
Akár egy film jelenete is lehetne, de megtörtént: egy, a találkozóra nem nevezett futballista pisztollyal céloz mérkőzés közben az asszisztensre
Vágólapra másolva!
Egy pisztolyt fogott a játékvezető-asszisztensre mérkőzés közben egy tényői futballista az egyik múlt heti bajnokin Péren. A pisztolyt tartó játékos ellen rendőrségi eljárás indult, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága pedig örökre eltiltotta a focistát.

A Nemzeti Sport szúrta ki, hogy az MLSZ november 15-én feltöltött fegyelmi határozatában három tényői labdarúgó neve szerepel. Közülük Tóth Krisztián az, aki végleges eltiltást kapott, vagyis minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltották, örökre.

A Kisalföld számolt be arról a megdöbbentő történetről, hogy hétvégén a Pér-Tényő tartalékbajnoki mérkőzésen egy melegítőben, kabátban lévő tényői futballista fegyvernek tűnő pisztolyt fogott az egyik asszisztensre. Pechjére az esetről fotó is készült, ami aztán felkerült az egyik közösségi oldal csoportjába.

A találkozóra nem nevezett futballista pisztollyal célzott a mérkőzés közben az asszisztensre Forrás: Kisalföld

A tartalékmérkőzésen a vendégcsapat egyik játékosa, aki egyébként nem is tartózkodhatott volna a kispadon, mivel csak a felnőttmeccsre nevezték, fegyverrel hadonászott, amit rátartott az egyik asszisztensre.

A játékos az eset kirobbanása után elmondta, hogy pusztán viccelődés állt a cselekedete hátterében, senkit nem volt szándékában bántani, senkinek nem akart ártani. Állítása szerint a pisztoly egy labdarúgó kisfiánál volt, tőle került hozzá, csupán egy műanyag játék pisztoly. Az örökre eltiltott focista az eset után hangsúlyozta, hogy ott a helyszínen fel sem merült benne, milyen következményei lehetnek a meggondolatlan bolondozásnak, amit már aznap megbánt.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!