Vágólapra másolva!
A Paks hazai környezetben fölényes, 5-0-s győzelmet aratott a Budapest Honvéd együttese felett a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi játéknapján. A találkozó után érdekes nyilatkozatot tett a fővárosi csapat edzője, Dean Klafuric.

"A csapat szurkolóit sajnálom... Sokkal jobban kell játszani a jövőben, és megígérem, hogy fejlődik majd ez a csapat.

Nehéz mit mondani az öt nullás vereség után. Voltak helyzeteink, és volt lehetőségünk az egyenlítésre, ám ahogy kaptuk a gólokat, mentálisan szétesett a társaság. Tisztában voltunk a Paks erősségeivel, de megérdemelten nyert ellenfelünk" - kezdte a kispesti csapat új edzője az nso.hu beszámolója szerint.

A horvát Dean Klafuricnak még sok dolga lesz a Honvéddal Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Nem vagyunk jó helyzetben.

Nehéz mit mondani, hacsak azt nem, amit ilyenkor szokás: dolgoznunk kell tovább. Voltak hibák, de ezek a botlások is a futball részei. Nehéz mit tenni az oldalvonal mellől, az biztos, hogy a játékosok küzdöttek becsülettel, ám jobban kell koncentrálniuk. Az ilyen súlyos vereség után az önbizalmat kell rendbe tenni. Keresztes Noel szűk fél órát játszott, az ő teljesítménye pozitívum" - zárta a szavait Dean Klafuric.

Waltner Róber együttese ezzel lezárta négymeccses nyeretlenségi sorozatát, míg a kispestiek új vezetőedzőjük, a horvát Dean Klafuric irányításával a második bajnokijukat is szerzett gól nélkül és vereséggel zárták.