Egy jó erős pálinkával oldotta volna a hatgólos meccs feszültségét az Újpest edzője

Labdarúgás, OTP Bank Liga, Újpest-Ferencváros 2022.01.30. KRUSCIC, Milos
Budapest, 2022. január 30. A szerb Milos Kruscic, az Újpest vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC mérkőzés kezdete előtt a Szusza Ferenc Stadionban 2022. január 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Hat gólt és három piros lapot hozott a vasárnapi Újpest FC - Puskás Akadémia NB I-es mérkőzés. A drámai döntetlen után nem csoda, hogy mindkét edző emlékezetes nyilatkozatot tett.

"Elcserélné ezt a három hármat egy nulla nullára?" - tették fel a kérdést Milos Kruscsicsnak az Újpest FC edzőjének, felajánlva, hogy a kardiológusa nevében is válaszolhat a nagy izgalmak után.

Nem cserélném el, mert a futballnak jót tesznek az ilyen fordulatos, izgalmas meccsek, a nézők ezért jönnek ki. A csapatom mindent kiadott magából, a végén nem maradt más, mint kezet rázni az ellenféllel, mindkét csapat nyerhetett volna."

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia edzője sem volt maradéktalanul elégedett a végeredménnyel. Különösen az Újpest harmadik gólja bosszantotta, amikor Csongvai Áron, ha nem is 40, de jó 30 méterről vette be a vendégek kapuját.

"Olyan messziről nem kaphat gólt egy kapus, ezt ki kellett volna védenie Tóth Balázsnak.

– mondta a mérkőzés után Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője az M4 Sportnak.