Megműtötték a Chelsea BL-győztes sztárfocistáját

Udinese v Chelsea - Friendly Match NurPhoto Udinese v Chelsea July 29 2022 29th July 2022 Horizontal SPORT FRIENDLY MATCH
Chelsea's N'Golo Kante portrait in action during the friendly football match Udinese Calcio vs Chelsea FC on July 29, 2022 at the Friuli - Dacia Arena stadium in Udine, Italy (Photo by Ettore Griffoni/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Ettore Griffoni / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Chelsea BL-győztes középpályásának, N'Golo Kanténak mindenképpen ki kell hagynia a katari foci-vb-t. A világbajnok játékost megműtötték, és egy jó ideig biztosan nem léphet pályára.

A Chelsea hivatalos közleményben számolt be róla, hogy Kantét sikeresen megműtötték.

A 31 éves játékos legutóbb augusztusban lépett pályára, és még hosszú ideig nem játszhat, a hírek szerint négy hónapot kell majd kihagynia.

A londoniak edzőjének, Graham Potternek és a vb-címvédő franciák szövetségi kapitányának, Didier Deschamps-nak is nagy érvágás a kiváló középpályás hiánya, aki a klubjában és a válogatottban is alapember. A világbajnok játékos így kénytelen kihagyni a katari labdarúgó-vb-t is, várhatóan csak 2023 februárjában térhet vissza.