A Juventusba igazolt a PSG szupersztárja

Angel Di Maria Arrives At J Medical NurPhoto General news Turin - Italy July 8 2022 8th July 2022 Angel Di Maria Horizontal SPORT
Juventus FC new signing Angel Di Maria arrives at the J Medical to complete his transfer to Juventus FC from Paris Saint-Germain on July 8, 2022 in Turin, Italy. (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Távozott a Paris Saint-Germaintől és a Juventusban folytatja pályafutását Ángel Di María.

Az argentin szélső 2015-ben szerződött a Manchester Unitedtől a PSG-hez, előtte a Real Madridban és a Benficában is játszott.

A Juventushoz ingyen érkezett, a torinói sztárcsapatnál a 22-es mezben futballozik majd.

Di María az elmúlt évtizedben a harmadik legtöbb gólpasszt adta a topligákban szereplő labdarúgók között, szám szerint 131-et. A 34 éves játékost csak Lionel Messi (174) és Thomas Müller (149) előzi meg ebben a mutatóban.

Di María idén azt is bejelentette, hogy a katari világbajnokság után többé már nem szerepel az argentin válogatottban, amelyben eddig 122 összecsapáson lépett pályára és 25 gólt szerzett.

A nemzeti csapat színeiben 2008-ban olimpiai bajnok lett, tavaly pedig megnyerte a Copa Américát, ráadásul a brazilok elleni döntőben ő lőtte a győztes gólt.

Klubszinten is rengeteg sikert ért el, a PSG-vel ötször lett francia bajnok, míg a Reallal 2014-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját.