Meg kell műteni a Milan Eb-győztes futballistáját

Venezia FC v AC Milan - Serie A NurPhoto General news Soccer Soccer Match Venice Milan January 9 2022 9th January 2022 Serie A Match Horizontal SPORT
Milan's Alessandro Florenzi portrait reacts during the italian soccer Serie A match Venezia FC vs AC Milan on January 09, 2022 at the Pier Luigi Penzo stadium in Venice, Italy (Photo by Ettore Griffoni/LiveMedia/NurPhoto) (Photo by Ettore Griffoni / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az AC Milan együttesében kölcsönben szereplő Alessandro Florenzit meg kell műteni, így ebben az idényben már nem léphet pályára.

A 31 éves futballista az olasz válogatott színeiben Európa-bajnok lett tavaly nyáron, majd az AS Romától az AC Milan együtteséhez került kölcsönbe. A jobbhátvéd a hétfő este megrendezett Bologna elleni bajnoki meccsen meniszkusz-sérülést szenvedett, így mihamarabb műtéten kell átesnie.

Florenzi csereként lépett pályára a 75. percben, majd a másnap reggel elvégzett orvosi vizsgálatok során kiderült, hogy megsérült a bal térde, így elkerülhetetlenné vált számára a műtét.

A Football Italia megírta, hogy a védő szerdán Rómában esik majd át a beavatkozáson, és az már most biztos, hogy számára ez a szezon véget ért.

A jövőre vonatkozóan a Milan végleg megtartáná Florenzit, akit 4,5 millió euróért vehet meg José Mourinho csapatától.