Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain brazil sztárját, Neymart azzal vádolják, hogy már szinte nem is edz és rengeteg kárt okoz a francia csapatnak.

A Marca beszámolója szerint Daniel Riolo újságíró az RMC Sport After Foot című műsorában beszélt a PSG-nél kialakult helyzetről. A BL-kudarc és az AS Monacótól elszenvedett kínos vereség után Neymar a kritikák kérésztüzébe került.

Ráadásul szinte semmilyen módon nem kommunikál sem a csapattársaival, sem a klubvezetéssel" – jelentette ki Riolo, aki szerint a 30 éves támadó „sok kárt okoz" a klubnak.

"A szurkolókat nem érdekli Neymar bohóckodása vagy a Netflix dokumentumfilmje. Sokat árt a klubnak, ezért el kell engedni, mert még jobban tönkreteszi a csapatot"

- mondta a francia újságíró.

Neymar súlyos kritikákat kapott Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

A párizsi klubnál kialakult válságot nem csupán a Bajnokok-ligája összeomlás, de a francia bajnokságban mutatott teljesítménye is jelez, ugyanis a legutóbbi hat meccséből négyet elveszített Pochettino csapata, bár a listavezetőnek így is jelentős az előnye a riválisokkal szemben. Ami pedig Neymart illeti, minden sorozatot figyelembe véve 21 meccsen mindössze öt gólt szerzett az idei szezonban.

A brazil sztár szerződése 2025-ig érvényes, de sajtóhírek szerint a PSG hajlandó lenne a nyáron megválni Franciaország legjobban fizetett labdarúgójától.