Símaszkos szurkolók megvárták a magyar focistát, aki mutogatott és káromkodott nekik

Símaszkos szurkolók megvárták a magyar focistát, aki mutogatott és káromkodott nekik
Vágólapra másolva!
Elképesztő jelenetek játszódtak le a Nagykanizsa–Dunaújváros NB II-es futsalmeccs után, ugyanis a hazai szurkolók egy csoportja bántalmazta a vendég dunaújvárosiak játékosait.

A dunaújvárosi klub a hivatalos Facebook-oldalán arról számolt be, hogy a Nagykanizsa elleni találkozó után egy 10-12 fős hazai, símaszkot viselő szurkolói csoport megtámadta a csapatuk játékosait, miközben azok éppen a csapatbuszra akartak felszállni. A megfélemlítésen túl verbálisan és fizikailag is bántalmazták őket – olvasható a bejegyzésben, amelyből kiderül, hogy a dunaújvárosi focisták nem csak a pályán, hanem a pályán kívül is kiálltak egymásért, a viselkedésükkel pedig példát mutattak és méltó módon kezelték a helyzetet.

A dunaújvárosi focisták bátran viselkedtek a nehéz helyzetben Forrás: Dunaújváros Futsal/Facebook

A bejegyzés alatti hozzászólásokban kiderül, hogy a helyzetet az válthatta ki, hogy a Dunaújváros játékosa, Boldizsár Csaba sportemberhez méltatlan viselkedéséről tett tanúbizonyságot. Boldizsár egy szurkolói beszámoló alapján folyamatosan mutogatott, és amikor kiállították, akkor is mutogatott és trágár szavakkal illette a hazai szurkolókat.

A dunaújvárosi klub a rendőrségi ügy, valamint a Magyar Labdarúgó Szövetség vizsgálatának lezárásáig nem kíván további nyilatkozatot tenni.