A Chelsea női focistája durván fellökött egy szurkolót a pályán - videó

Chelsea Women v Birmingham City Women - Barclays FA Women's Super League 2021 Birmingham Birmingham City FA Womens Superleague Football League Kingsmeadow Season 2021-2 Soccer Sunday 21st UEFA Womens Champions League Womens ball black chelsea cup day drea
Sam Kerr of Chelsea FC celebrates after scoring during the 2021-22 FA Womens Superleague fixture between Chelsea FC and Birmingham City at Kingsmeadow. (Photo by Federico Guerra Moran/NurPhoto) (Photo by Federico Guerra Moran / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A női labdarúgó Bajnokok Ligájában megrendezett Chelsea-Juventus mérkőzésen az angol csapat játékosa, Sam Kerr durván fellökött egy pályára besétáló szurkolót.

A The Guardian megírta, hogy a csoportmérkőzés végéhez közeledve egy férfi besétált a pályára és feltartotta a játékot. A szurkoló közelében helyezkedő Sam Kerr nem hezitált, vállal alaposan fellökte a drukkert, aki a földre esett. A játékvezető nem díjazta az ausztrál futballista közbelépését és sárga lapott adott neki.

Később kiderült, hogy a fiatal szurkoló csak egy szelfit szeretett volna készíteni a londoniak csapatkapitányával, Magda Erikssonnal.

"Nem tudom, miért nem várta meg a meccs végét, akkor kaphatott volna képet.

Fontos, hogy ügyeljünk a játékosok biztonságára" - kommentálta az esetet a Chelsea edzője, Emma Hayes.